Norra Stockholms psykiatri, Specialistpsykiatrisk mott. 3, St Eriksplan


Beskrivning

Vi söker dig som tillsammans med oss på mottagningen vill utveckla och leda vården för patienter inom specialistpsykiatrin.

Specialistpsykiatrisk mottagning 3, S:t Eriksplan är en öppenvårdsmottagning för utredning och behandling av patienter med ADHD och samtidig psykiatrisk problematik. Mottagningen ligger vid St. Eriksplan och tillhör sektion City inom Norra Stockholms psykiatri. På mottagningen har vi ungefär 25 anställda med lång erfarenhet och bred kompetens. Här arbetar specialistläkare, sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, arbetsterapeuter, skötare och medicinska sekreterare. Mottagningen har sex specialistläkartjänster.

På mottagningen värdesätter vi korta beslutsvägar, trivsel och kontinuitet i samtliga yrkesgrupper. Vi arbetar tillsammans i två multiprofessionella team och sätter stort värde på välfungerande diagnoskonferenser och smidigt samarbete mellan yrkeskategorier. Inom ramen för vårt spetsuppdrag erbjuder vi patient- och närståendeutbildning för ADHD i såväl digital som i fysisk form.

Arbetsuppgifter

Som specialistläkare/överläkare träffar du patienter för diagnostik, bedömning och behandling och har regelbundet möjlighet att konsultera läkarkollegor eller andra yrkeskategorier då ärenden kräver det. Då behov uppstår och utrymme finns kan handledning till kollegor, medarbetare och studenter ingå i ditt uppdrag. Patienterna kommer till mottagningen med i huvudsak frågeställning ADHD. Vi utreder och behandlar såväl neuropsykiatriska frågeställningar som eventuell samsjuklighet efter bedömning av lämplig vårdnivå. Som specialist hos oss kombineras den allmänpsykiatriska grundkompetensen med en specialisering på neuropsykiatri. Vi har ett processinriktat arbetssätt där utredning och behandling utgår från nationella riktlinjer och regionala vårdprogram. Möjlighet till intern och extern utbildning finns vad gäller såväl neuropsykiatri som annat.

Vi är angelägna om att erbjuda en hög tillgänglighet och en välfungerande vårdkedja. Möjlighet att arbeta kortare perioder inom klinikens slutenvård finns. Vi ser också patientens delaktighet samt samarbetet med vårdgrannar som mycket viktigt.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare, specialist i psykiatri. Särskilt intresse för neuropsykiatri är meriterande men inte ett krav. Vi önskar att du som söker tjänsten är engagerad, flexibel och att du har en god samarbetsförmåga och kan bidra med kreativitet på mottagningen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Heltid, tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig: Kompetensutveckling, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag, flextid och fri sjukvård i öppenvård. Möjlighet till distansarbete finns.

Information om tjänsten lämnas av enhetschef Ann Grimlund: 08-123 490 21

ann.grimlund@regionstockholm.se

 

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3630
Kontakt
  • Ann Grimlund, 08-12349021
Facklig företrädare
  • Madeleine Liljegren, Läkarförbundet, madeleine.liljegren@regionstockholm.se
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-06-28

Tillbaka till lediga jobb