Folktandvården Danvikstull

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte.

Välkommen till Folktandvården Danvikstull på attraktiva Södermalm! Vi söker en glad och serviceinriktad tandsköterska. Vi erbjuder dig att bli en del av ett företag som kännetecknas av värme och omsorg, där du får vara med och påverka Region Stockholms folkhälsa till det bättre.

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vi ser gärna att du vill arbeta delegerat. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken i Danvikstull har nio ljusa, nyrenoverade behandlingsrum med vacker utsikt och modern utrustning. Vi är en trevlig och positiv grupp i olika åldrar och med blandad yrkeserfarenhet. Kliniken ligger i det Vita huset på attraktiva Södermalm, endast fem minuter med buss från Slussen. Pendlar du med bil finns möjlighet till parkering i samma byggnad. Kliniken har tillgång till en trevlig takterrass och en härlig promenad längst Norra Hammarbyhamnen på sommaren rekommenderas varmt. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som tandsköterska hos oss på Folktandvården Stockholm finns det möjlighet till:

 • Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode
 • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom nischtandsköterska, profylaxtandsköterska, BVC-informatör, flourtant och arbetsledare
 • Helgtjänstgöring med extra helgtillägg

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

 • Friskvårdsbidrag på 5 000 kr
 • Tjänstepension
 • Löneväxling till pension
 • Extra semesterdagar till dig över 40 år
 • Tillägg vid föräldraledighet
 • Möjlighet till del av incitamentsmodell
 • Frisktandvård
 • Subventionerad läkarvård

Anställning
Välkommen med din ansökan senast den 30 juni-2024. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdagen. Har du arbetat hos oss förut, kommer vi att genomföra interna referenser hos din tidigare klinikchef.

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta:
Hesam Jaafar, klinikchef, tel 072-594 91 19
Lina Isho, arbetsledare, tel 072-582 24 81

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3592
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb