Till vårt team söker vi en engagerad, erfaren och prestigelös person som vill bli vår nya kollega. Vi vill utöka vårt psykosociala team då vi avser att ta ansvar för de utökade insatserna för psykisk hälsa barn och unga (6-17 år). Vår mottagning ligger belägen i Haninge kommun mitt i Brandbergens centrum, med restauranger och matbutik m.m. Hit tar man sig enkelt med kommunala färdmedel.

Brandbergens vårdcentral har idag ca 8000 patienter listade och är en vårdcentral med en integrerad hemsjukvård med ca 90 patienter inskrivna.

På vår arbetsplats tycker vi att det är viktigt med teamkänsla och vi jobbar tillsammans för att ha gott arbetsklimat, gott samarbete och god trivsel. Tillsammans driver vi förbättringsarbeten för att kunna möta framtidens vård.

Om tjänsten:
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i nära samarbete med olika yrkeskategorier. Vi arbetar i välfungerande team med psykologer, rehabkoordinator, distriktsjuksköterskor, mottagningssköterskor, läkare, undersköterskor, sjukgymnast och medicinsk sekreterare för att skapa en god kontinuitet för våra patienter. Vi värdesätter kompetensutveckling högt och du kommer få möjligheten att gå på relevanta föreläsningar och utbildningstillfällen. Handledning ges månadsvis av en handledare med KBT-inriktning.

I din roll kommer du arbeta både självständigt och i team. Till oss kommer patienter som kan ha problem så som depression, ångest, stress, utmattning, kris och sorg med mera. I och med att vi även kommer att ta ansvar för det utökade uppdraget för psykisk hälsa för barn och unga kommer du att träffa patienter från 6 år och uppåt. Du kommer att ingå i ett team där det redan i dag finns två psykologer, en läkare och en sjuksköterska. Vi arbetar med både fysiska besök och videobesök. Behandlingarna är främst individuella, men också en del gruppbehandlingar. Vi vill att du bidrar i utvecklingsarbeten efter ditt intresse tillsammans med kollegor. Vi har en positiv inställning till nya idéer och arbetssätt och önskar därför att du också har det.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:
Bedömnings- och behandlingsarbete för barn och ungdomar samt vuxna patienter. KBT-behandling inom de vanligaste sökorsakerna inom primärvården, individuellt och i grupp. Samverkan både i det egna teamet och andra yrkeskategorier på vårdcentralen. Sedvanliga arbetsuppgifter så som journalföring, remittering till relevanta mottagningar m.m.

Vi kan ge goda anställningsförhållande med bl. a 5 000 kr/år i friskvårdsbidrag, fri sjukvård och flextid. Möjlighet finns till distansarbete efter överenskommelse. 

Vårt mål är att uppnå god kvalitet och nöjda patienter. Vi arbetar aktivt med att upprätthålla god balans mellan tillgänglighet för patienterna och hållbar arbetsbörda för våra anställda.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är trygg i person och profession, som har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har en positiv inställning och är med och bidrar till en god arbetsmiljö. Du ska vara intresserad av och vilja vara med och driva vårdcentralens utveckling framåt. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, god förmåga att prioritera och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är leg psykolog med erfarenhet av KBT-behandling, gärna med tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga.

Det är meriterande om du också har:
- Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård.
- Erfarenhet av gruppbehandling.
- Erfarenhet av digitala vårdinsatser, såsom iKBT.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Information om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef: Pia Palm tel: 08-123 450 92

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3510
Kontakt
  • Pia Palm, verksamhetschef, 08-12345092
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2024-05-30
Sista ansökningsdag 2024-06-20

Tillbaka till lediga jobb