Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Cancer, ME Hematologi

Är du utbildad undersköterska med intresse för administrativa arbetsuppgifter? Har du dessutom erfarenhet av Heroma? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten hos oss!

Du erbjuds

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

På Hematologens slutenvård i Solna bedriver vi vård för patienter med maligna och icke-maligna hematologiska sjukdomar. Hos oss arbetar vi i team med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och övriga hälsoprofessioner. Vi söker nu en person som kan bli vår spindel i nätet på avdelningen, en person som är vår avdelning- och bemanningsassistent och ett glatt ansikte utåt i vår reception.

I arbetet som bemanningsassistent ansvarar du för att ha en kort- och långsiktig personalplanering utifrån verksamhetens behov. Till din hjälp använder du vårt bemanningssystem Heroma. Du kommer dagligen att arbeta med att tillgodose verksamheten med bemanningslösningar samt rapportering i Heroma vad gäller till exempel schemaläggning, frånvaro och arbetstidsförändringar för våra medarbetare. Det kan även innebära bemanning av pass via interna eller externa bemanningslösningar tillsammans med bemanningscentrum vid Karolinska. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med avdelningens omvårdnadschefer vilka är måna om att du trivs och får goda förutsättningar att utföra ditt arbete. 

I arbetet som receptionist är du ansiktet utåt och dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i mottagande av patienter och anhöriga, ta emot samtal på avdelningens huvudtelefon, ta hand om post, felanmälningar, godshantering, sjukresehantering. Tjänsten innefattar också att du vid behov stöttar upp undersköterskekollegor på vårdgolvet med basala arbetsuppgifter, patienttransporter mm. 

Vi söker dig som

  • är självständig, lyhörd, flexibel och har mycket god förmåga att samarbeta med andra människor
  • värdesätter mötet med andra människor och har en god prioriterings- och kommunikationsförmåga
  • känner dig bekväm med flera parallella arbetsuppgifter. Du är strukturerad, en god organisatör och ser till helheten.

Arbetsplatsen du kommer till är varm och trevlig, med mycket erfaren personal. Verksamheten är mån om att du ska trivas på arbetet och ha en god arbetsmiljö med en rimlig arbetsbörda. 

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och är noga med att finna en person som kommer passa i gruppen.

Kvalifikationer

Krav:

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2 500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1 350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Erfarenhet av att arbeta i Heroma.
  • Arbetserfarenhet på sjukhus.

Om rekryteringsprocessen

Urval kan komma att ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen. Saknas bevis för skyddad yrkestitel ska betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning skickas med i din ansökan. Här finner du mer information gällande riktlinjer kring beslutet av skyddad yrkestitel för undersköterskor: Undersköterskor får skyddad yrkestitel - Region Stockholm.

Välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3412
Kontakt
  • Sofie Haglund, 08-12373875
Facklig företrädare
  • Madelene Persson, Kommunal, 0812371900
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-07-03

Tillbaka till lediga jobb