Locum AB, Förvaltningsavdelningen

Locum förvaltar, bygger och utvecklar ca två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer. Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Nu förstärker vi organisationen till Huddinge Sjukhusområde med ytterligare en Teknikförvaltare. Här får du möjlighet att påverka ett förvaltningsområde långsiktigt med fokus på teknisk upprustning, robusthet och hållbarhet. Vi söker dig som vill vara en del i ett samhällsviktigt uppdrag samt att arbeta med tekniska frågor och projekt i fastigheter.

Ditt uppdrag:

Som Teknikförvaltare för Huddinge Sjukhusområde har du ett övergripande långsiktigt tekniskt ansvar för fastigheten. Huddinge sjukhus invigdes 1972 och står inför stora tekniska upprustningar där du kommer att ha en viktig roll i denna utveckling.

Du blir en del av en förvaltningsenhet med 13 medarbetare och rapporterar till förvaltningsområdeschefen. Dina närmaste kollegor blir två ytterligare Teknikförvaltare, Förvaltare samt Driftcontroller. Rollen innebär många externa kontaktytor och samarbeten med bl.a. Projektavdelningen och våra hyresgäster. Du utgår från vårt lokalkontor inne på Huddinge Sjukhusområde. 

I rollen ingår ansvar för att bevara, utveckla och förädla förvaltningsobjekten ur ett tekniskt perspektiv samt att genomföra behovsanalyser för fastighetsägarinvesteringar. Teknikförvaltare sköter långsiktig planering av fastighetsägarinvesteringar och samordnar det planerade underhållsbehovet för förvaltningsobjektet.

Här är några av de viktigaste ansvarsområdena:

  • Ansvar som projektägare för kravställning, uppföljning och mottagande av byggprojekt avseende fastighetsägarinvesteringar och planerat underhåll.
  • Övergripande ansvar för att bevara, utveckla och förädla förvaltningsobjekt ur ett byggnadstekniskt perspektiv.
  • Ansvar för att underhållsplaner tas fram för tilldelade förvaltningsobjekt.
  • Ansvar för att ta fram förslag till prioriterad underhållsplan för tilldelade förvaltningsobjekt.
  • Ansvar för att ta fram underlag till investeringsplan för fastighetsägarinitierade investeringar på tilldelade förvaltningsobjekt.
  • Ansvar för delegerade arbetsuppgifter inom arbetsmiljö och brandskydd.
  • Ansvar för myndighetsbesiktningar och åtgärdande av anmärkningar med stöd av specialister inom teknik.

Kvalifikationer:

För att trivas och lyckas i rollen som Teknikförvaltare hos Locum bör du mångårig relevant arbetslivserfarenhet inom kvalificerad teknisk förvaltning. Du ska ha erfarenhet från att ha jobbat med större fastighetstekniska projekt, gärna som beställare. Vi ser även att du har en Universitets- eller högskoleutbildning inom teknik eller motsvarande utbildning.

Rollen kräver en bred teknisk kompetens och kunskap med helhetsperspektiv för tekniska system samt livscykelkostnader.

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande roll inom offentlig verksamhet och vi ser gärna att du har viss kunskap om LOU och AFF.

Rollen kräver en mycket god skriftlig och administrativ kompetens tillsammans med en förmåga av att kommunicera pedagogisk, du är följaktligen flytande i svenska i tal och skrift.    
Som person är du strukturerad, analytisk och noggrann. Eftersom rollen innebär många interna och externa kontakter är det avgörande att du trivs med att samverka, är relationsskapande och prestigelös.     

Vad Locum erbjuder dig

Locum erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas, med samhällsnytta i fokus. Du välkomnas i ett positivt och erfaret team som präglas av samarbete och omtanke. Här finns kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid. Om du delar Locums värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas här!

Locums fackliga representanter är:

Mickael Andersson, Vision, 08-123 170 00.

Christina Lorenzen, Akademikerföreningen, 08-123 170 00.

Karin Sjöndin, Ledarna, 08-123 170 00.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och göra skillnad i ett samhällsviktigt uppdrag? Skicka ditt CV och ett personligt brev till och berätta varför du är den rätta personen för denna spännande position hos Locum. Du söker rollen via Locums hemsida och rekryteringssystemet Varbi. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar Locum med Jefferson Wells. För frågor angående tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall på lars.buvall@jeffersonwells.se 

Välkommen med din ansökan senast 2024-06-23

Registerkontroll och säkerhetsprövning tillämpas i slutskede av denna rekryteringsprocess.
För att läsa mer om vad detta innebär: https://sakerhetspolisen.se/verksamheten/sakerhetsskydd/sakerhetsskyddsatgarder/personalsakerhet.html

Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3388
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb