Är du undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård, gillar högt tempo och varierande arbetsuppgifter? Är du mån om att dina patienter ska får den allra bästa omvårdnaden och gillar ett utvecklande teamarbete? Då kan det här vara ett arbete för dig!

 

Vårt anställningserbjudande

Ortopedkliniken på Danderyds Sjukhus AB söker undersköterskor/assistent omvårdnad till vår arbetsgrupp med möjlighet till sommarvikariat och timanställning.

 

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för omvårdnadsinsatser för våra patienter utifrån beslut, aktivitetsplaner och delegering från sjuksköterskor/läkare. Du arbetar utifrån gällande lagstiftningar, rutiner och policys. Du deltar i den dagliga planeringen och följer upp att insatser blir utförda med gott resultat. Du dokumenterar vitala parametrar i vårt journalsystem och har kunskap om NEWS, KAD, provtagning, EKG och sårvård/omläggning. Tidigare erfarenhet av akutsjukvård är meriterande.

 

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram (tre år, 2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet på Komvux (tre terminer, minimum 1350 poäng) eller likvärdig undersköterskeutbildning. Du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att kunna anställas med titeln undersköterska, i annat fall kan du komma att anställas inom yrkeskategorin sjukvårdsbiträde.

 

Personliga egenskaper

Du ska kunna arbeta självständigt med sedvanliga undersköterskeuppgifter och med patientens bästa i fokus. Vi söker dig med positiv inställning och som månar om kollegor och teamet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Start: Omgående

Anställningsform: Sommarvikariat, timanställning, enstaka fasta tjänster erbjuds.

Omfattning: Deltid/Heltid

Arbetstider: Dag, kväll, helg.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överrenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3343
Kontakt
  • Christine Saverstam, 08-12359954
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12356116
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb