Är du sjuksköterska och vill prova att arbeta på vår vårdcentral under sommaren?

Nu har du chansen att få arbeta i en härlig grupp tillsammans med erfarna sjuksköterskor och distriktssköterskor hos oss på Trollbäckens vårdcentral.

Trollbäckens vårdcentral ligger i mysiga Tyresö kommun där det är nära till vackra Drevviken och Tyresta Nationalpark som är fina ställen för avkoppling och nöje. Du tar dig enkelt till vårdcentralen med buss från Gullmarsplan på endast 15 minuter. Vi är en populär, medelstor Regionsdriven vårdcentral med ca 12500 listade patienter. Våra patienter består till en relativt stor del av äldre personer som bott i Trollbäcken i många år men även många nyinflyttade barnfamiljer. Vi har en väletablerad hemsjukvård med ca 100 patienter samt en BVC mottagning knuten till vårdcentralen.

I sjuksköterskegruppen arbetar 9 sjuksköterskor/distriktssköterskor och totalt på vårdcentralen och BVC är vi ca 40 anställda i olika yrkesgrupper såsom läkare, kuratorer, undersköterskor, barnsjuksköterskor, medicinska sekreterare och psykolog.

Vår vårdcentral får höga betyg i patientenkäter och medarbetarenkäter och vi har en väldigt låg personalomsättning och man trivs helt enkelt att arbeta här. Vi hoppas att du kan göra oss sällskap i sommar! 

Kvalifikationer:
Sjuksköterskeutbildning/Distriktssköterskeutbildning. Erfarenhet av primärvård är meriterande men du är välkommen även som nyexaminerad. Du ska också ha datorvana och erfarenhet av journalsystemet TakeCare och gärna telefonisystemet TeleQ (dock inget krav).

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och som tycker om att arbeta brett med patienter i alla olika åldrar och med olika diagnoser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett professionellt bemötande av både patienter och medarbetare.

Arbetsuppgifter:
Alla förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska/distriktssköterska på vårdcentral såsom mottagningsarbete, telefon- och chattrådgivning. Du arbetar självständigt men arbetet sker i nära samarbete med andra sköterskor, läkare och flera andra professioner inom hälso- och sjukvården.

Anställningsform:
Timanställning. Anställning är sommarvikariat under sommar-/semesterperioden med eventuell möjlighet till förlängning. Vi är i behov mest mellan vecka 27 och vecka 31. Arbetstid måndag-fredag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100 %
Ort Tyresö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3315
Kontakt
  • Luca Bettini, enhetschef, luca.bettini@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, vårdförbundet , 08-12340490
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb