Norra Stockholms psykiatri, Specialistpsykiatrisk mottagning 1, Alvik


Vi söker en engagerad och innovativ specialistläkare inom psykiatri som vill vara en del av vårt multidisciplinära team på vår mottagning i Alvik. Vi letar efter rätt person som har en passion att ge högkvalitativ vård till våra patienter.

Beskrivning

Som specialistläkare på vår mottagning kommer du förutom vårt basuppdrag som innebär behandling av patienter med depression och bipolär sjukdom också ansvara för att bedöma, diagnosticera och behandla patienter med en rad olika psykiatriska tillstånd. (Vi behandlar alla tillstånd förutom Bipolär 1 och psykos.) Många tillstånd är komplexa och där rymmer arbetet många frågeställningar som är både utmanande och utvecklande.

Mottagningen är välbemannad och består av 24 medarbetare. Av dessa är sju specialistläkare inklusive medicinskt ledningsansvarig, fem sjuksköterskor, sex psykologer, en psykoterapeut, en rehabkoordinator, en arbetsterapeut samt tre medicinska sekreterare. Det är låg personalomsättning och alla har inställningen att hjälpa varandra.

Vi har en bred kompetens i läkargruppen och förutom den affektiva spetskompetensen har vi kompetens inom bland annat beroende och neuropsykiatri.

Det är en mycket trevlig stämning på mottagningen som inryms i fina lokaler med ett stort härligt lunchrum som är hjärtat på mottagningen.

Mottagningen är belägen vid Alviks Torg med goda allmänna transportmedel runt hörnet såsom T-bana, tvärbana och bussar. Alvik erbjuder också närhet till Mälaren, bra utbud av lunchrestauranger och annan service.

Vår mottagning ingår i en av tre sektioner inom Norra Stockholms psykiatri, (NSP). Vi har tätt samarbete med en utav flera slutenvårdsavdelningar som är inrymda inom St. Görans sjukhusområde.Arbetsuppgifter

Arbetet består av diagnostiska ställningstaganden, behandling samt samverkan med olika instanser. Arbetet innebär också att delta i behandlingsplaneringsprocessen och att ge råd till andra teammedlemmar. Teamen arbetar tillsammans fram bästa möjliga behandling för patienten i enlighet med evidens och nationella riktlinjer. Mottagningen arbetar hårt för att skapa goda tvärprofessionella relationer med patienten i fokus.

Arbetet inom psykiatrin utvecklas kontinuerligt och NSP strävar hela tiden efter moderna och innovativa arbetssätt. Därför är delaktighet i mottagningens kvalitets- och utvecklingsarbete en självklarhet för våra medarbetare.Kvalifikationer

Du är specialistläkare i psykiatri och bör ha erfarenhet av att arbeta i en öppenvårdsmiljö. Du har god kommunikationsförmåga och har en förmåga att arbeta i team. Du har förståelse för det individuella behovet, är flexibel, lösningsfokuserad och lyhörd.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Villkor

Tillsvidareanställning, heltid, tillträde enligt överenskommelse

 

Vi erbjuder 

  • Flexibilitet i arbetstider
  • Möjlighet till distansarbete
  • Kompetensutveckling
  • Fri sjukvård i öppenvård
  • Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag
  • Flextid
  • Möjlighet till stöd och handledning av senior kollega

 

 

Om du är intresserad av denna spännande möjlighet, vänligen skicka in ditt CV och ditt personliga brev till oss. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och välkomna dig till vårt team.

 

Med vänliga hälsningar,

Enhetschef Susann Grünewald

Tel:08-123 486 54

Överläkare Jeanette Georgieva

Tel: 072 724 9654Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3314
Kontakt
  • Susann Grünewald, 08-12348654
Facklig företrädare
  • Fredrik von Beetzen, Läkarförbundet, fredrik.vonbeetzen@regionstockholm.se
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-19

Tillbaka till lediga jobb