SLSO, Psykiatri Nordväst, Solna/Sundbyberg psykmottagning

Beskrivning

Solna Sundbyberg psykiatriska mottagning (SSPM) är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som riktar sig till alla personer över 18 år, folkbokförda i Stockholms län som är i behov av psykiatrisk vård på specialistnivå. Mottagningen ingår i Psykiatri Nordväst, en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO).

Solna Sundbyberg psykiatriska mottagning (SSPM) är en trevlig arbetsplats i fina lokaler på Karolinska sjukhusets norra område (Solna). I samma byggnad finns flera av sektionens mottagningar såsom Borderlineenheten, Ångestenheten, mobilt akutteam och affektiv mottagning vilket möjliggör ett nära samarbete. På SSPM är vi uppdelade i tre basteam samt ett neuropsykiatriskt team. Vi hjälper främst patienter med affektiva sjukdomar, ångestsjukdomar, personlighetsstörningar och neuropsykiatriska (NP) funktionshinder.

Vi söker nu en leg. psykolog för kliniskt arbete. Våra team arbetar i enlighet med processkartor vilket bland annat inkluderar bedömningar och utredningar, psykoedukativa grupper och psykologiska behandlingsinsatser, liksom farmakologisk behandling och arbetsrehabilitering. Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer, kurator, medicinska sekreterare och läkare. Det finns inarbetade arbetssätt och rutiner samtidigt som vi är måna om att bedriva systematiskt kvalitetsförbättringsarbete och utvecklar ständigt rutiner vid behov av förbättring.

Arbetsuppgifter

Du jobbar med sedvanliga psykologuppgifter så som psykologisk behandling i grupp och individuellt, basbedömning med hjälp av t ex MINI eller SCID-II, screening för neuropsykiatrisk problematik samt neuropsykiatriska utredningar. Vi bedriver även suicidpreventionssamtal och psykoedukativa insatser. På mottagningen har vi ett teamsamarbete med veckovisa teammöten där du träffar teamkollegor från all professionerna. Du samarbetar även med sektionens andra mottagningar och vårdgrannar för att få till en bra vårdplanering för patienterna.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog med erfarenhet av arbete inom psykiatrisk öppenvård, gärna på en allmänpsykiatrisk mottagning så som vår. 

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativförmåga, god samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet.


Villkor

Tillsvidareanställning, heltid (40:00 tim/v.) med tillträde enligt överenskommelse. Initial provanställning kan komma att tillämpas. 

Vi erbjuder generösa förmåner så som exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, fri öppen sjukvård, tjänstepension, flertalet försäkringar samt utökad semester efter 40 år. DU kan läsa mer om våra förmåner här: Förmåner (psykiatrinordvast.se)

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3309
Kontakt
  • Elin Bergelin, 08-12368147
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, 08-12340484
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb