Vill du ha ett omväxlande och självständigt arbete där du får träffa patienter i olika åldrar? Då är du den vi söker!

På bekvämt avstånd från centrala Stockholm ligger Bergshamra Ulriksdal vårdcentral. Du tar dig enkelt hit med tunnelbanans röda linje eller med buss, bil och cykel. Bergshamra är ett gemytligt område nära vatten och natur och på torget i Bergshamra centrum finns restauranger, mataffär, bibliotek, gym och bageri. Vi har en god stämning på vårdcentralen och värdesätter teamarbete. 

I ditt arbete kommer du att ha ett nära samarbete med flera olika yrkeskategorier. Vi arbetar för att utveckla vår verksamhet och du får möjlighet att bli en viktig del i vårt förbättringsarbete. 

Om oss

På bekvämt avstånd från centrala Stockholm ligger Bergshamra Ulriksdal vårdcentral. Du tar dig enkelt hit med tunnelbanans röda linje eller med buss, bil och cykel. Bergshamra är ett gemytligt område nära vatten och natur och på torget i Bergshamra centrum finns restauranger, mataffär, bibliotek, gym och bageri. Vi har en god stämning på vårdcentralen och värdesätter teamarbete.

Vårdcentralen har distrikts- och sjuksköterskemottagning, hemsjukvård, diabetesmottagning samt ett närlaboratorium. Läkarmottagningen finns för planerade och oplanerade besök varje dag. Våra psykologer erbjuder både individuell och gruppbehandling. 

Vi har cirka 8 000 listade patienter och ungefär 20 medarbetare. Du kan läsa mer om oss på Bergshamra Ulriksdal vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder

Ett självständigt arbete men där du aldrig är ensam. Arbetet utförs i samarbete med övriga distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och psykologer. Hos oss får du ett arbete i en stimulerande miljö med en kombination av både kortvariga och långvariga patientkontakter. Vi har nära till beslut och tillsammans skapar vi förutsättningar för ett bra bemötande av våra patienter, hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö för medarbetare. 

Vi erbjuder också våra medarbetare förmåner såsom flexibla arbetstider, friskvårdsersättning, fri öppen hälso- och sjukvård samt tjänstepension mm. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:

Hos oss kommer du att få arbeta på mottagningen, lab och i hemsjukvården där vi träffar våra patienter i deras egen hemmiljö. Det är ett roligt och varierande arbete.
Arbetet är självständigt men vi arbetar i team och du har alltid möjlighet att få stöd av erfarna distrikts- och sjuksköterskor, undersköterskor samt våra läkare. 

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. såromläggning, EKG, blodprovstagning och samt att assistera läkare vid mindre operationer.  Arbetsuppgifter som läkemedelshantering och spola/sätta kateter kan förekomma efter personlig delegering. I arbetsuppgifterna ingår även att beställa och hålla ordning i förråd och vissa städ- och köksuppgifter.
 
Vi arbetar helgfri vardag och vårdcentralen har öppet mellan kl. 08.00-17.00. En dag i veckan arbetar du till kl. 17.00. 

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad undersköterska med bevis för skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen och behörighet att verka inom svensk sjukvård. Sjuksköterskestuderande som har läst lägst termin 4 eller läkarstuderande lägst termin 5. Det är meriterande att du har erfarenhet av sjukvård och vårdcentral. Tidigare erfarenhet av journalsystemet TakeCare och TeleQ är meriterande. Körkort är meriterande men inget krav.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. Heltid 100%, deltid kan eventuellt diskuteras. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har mycket god samarbetsförmåga och ett stort omvårdnadsfokus. Du är noggrann och har förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Du har ett hjälpsamt och positivt förhållningssätt som bidrar till en god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och professionellt bemötande av både patienter och medarbetare.

Övrig information:

Information om tjänsten
Enhetschef: Zahra Farahany
Telefon: 070-089 13 03
Verksamhetschef: Katarina Gustner
Telefon: 08-123 366 81

Facklig organisation: Nurgül Dinler, Kommunal
Telefon: 010-4429009

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Avvakta därför inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform månad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3219
Kontakt
  • Katarina Gustner, verksamhetschef, 08-12336681
  • Zahra Farahany, enhetschef, 070-0891303
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler, Kommunal, 010-4429009
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-05-29

Tillbaka till lediga jobb