Psykiatricentrum Södertälje, Avdelning 38 Spec enhet

Denna avdelning, naturskönt belägen på landsbygden, har en mycket stabil och rutinerad arbetsgrupp med gott kamratskap och tydliga rutiner.

Vi söker en person som kan förstärka avdelningen under sommaren och eventuellt fortsätta som timvikarie därefter. Du får gärna ha undersköterskeutbildning eller likande och ha yrkeserfarenhet från psykiatrisk vård eller boende. Tidigare arbete med autism, lågaffektivt bemötande och psykopedagogiska metoder är meriterande.

Du kan exempelvis vara student som vill ha extrajobb och skaffa dig erfarenhet inom psykiatrisk omvårdnad inför ett framtida yrke inom hälso- och sjukvård eller skola.

Det är viktigt med ett starkt intresse och engagemang samt god förmåga att bedöma, bemöta och hantera svåra och oväntade situationer. Att vara lyhörd, flexibel och lösningsorienterad är viktiga egenskaper samtidigt som rutiner och ramar präglar arbetet i hög utsträckning. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Det krävs goda kunskaper i svenska språket.

Körkort är ett krav då bilkörning ingår i arbetsuppgifterna, liksom tillgång till egen bil eftersom det inte finns kollektivtrafik till arbetsplatsen.

Psykiatrisk omvårdnad är huvudfokus, en stor del av arbetet innebär hjälp i vardagen såsom måltider, dagliga rutiner och patientdelaktighet. Kontakter med närstående och andra samarbetsparter förekommer också.

Intermittent anställning, så kallad timanställning. Schemalagd arbetstid som omfattar dag-, kvälls- och nattarbete (sovande jour på arbetsplatsen) inklusive helger.

Vi gör registerkontroll hos polisen innan beslut om anställning. Vid anställning utförs hälsokontroll via företagshälsovård.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering enligt gällande regelverk.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde snarast
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timanställning/semestervikariat
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3187
Kontakt
  • Bo Hejdenberg, 08-12367740
Facklig företrädare
  • Kommunal: slso.sjukvardnorr.stockholm@kommunal.se, 08-12340461
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-06-17

Tillbaka till lediga jobb