Vi söker en arbetsterapeut på 100 % till oss på Hjärnskaderehab!

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).

Vi söker en legitimerad arbetsterapeut (vikariat på 100 % t om årskiftet) till ett av våra två team vid Karolinska universitetssjukhuset Huddinge, för vår högspecialiserade hjärnskade­rehabilitering vid Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm. Teamet vänder sig till personer i arbetsför ålder, från 18 år och behandlingen sker i öppenvård.

Verksamheten är specialiserad på motorisk och kognitiv samt synrehabilitering. Vi använder evidensbaserade tester och specifika metoder för att kartlägga och behandla dessa områden.

Du ingår i ett team med fysioterapeut, instruktör, kurator, logoped, läkare, psykolog och sjuksköterska. I teamet arbetar två arbetsterapeuter.

 

Arbetsbeskrivning
I den kliniska tjänsten som arbetsterapeut i teamet ansvarar du för bedömning av patienters förmåga att utföra vardagliga aktiviteter i hemmet och på arbetsplatsen, där omgivnings- och delaktighetsutredningar ingår.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • bedömning och intervention i aktivitet med syfte att förbättra patientens förmåga avseende aktivitet och delaktighet, med bl.a. kognitiva strategier
  • att tillsammans med övriga teamet kartlägga medicinska förutsättningar inför återgång i arbete, där arbetsplatsbesök ingår
  • att delta i avstämningsmöten med arbetsgivare och försäkringskassa
  • att skriva intyg gällande t ex aktivitetsförmåga
  • ansvara för patientbehandling i grupp t ex minnesgrupp
  • handledning av studenter i verksamhetsförlagd utbildning

 


Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av rehabilitering.

 

Personliga egenskaper

Då vi arbetar i team ställs stora krav på samarbetsförmåga, god helhetssyn och att du är flexibel. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Danderyds sjukhus har flextidsavtal, fri sjukvård och vi som arbetar i Huddinge kan nyttja personalgymmet på Karolinska Huddinge.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-12-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240601
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3181
Kontakt
  • Anna Alex, 08-12359685
Facklig företrädare
  • FSA Fackexpedition , 08-4662440
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb