Välkommen till vårt trevliga gäng på Huddinge barnmorskemottagning! En av våra kollegor går på föräldraledighet och vi söker nu en vikarie!

Om oss
Huddinge BMM tillhör BMM Stockholm Södra som är en barnmorskestyrd resultatenhet inom SLSO. Totalt består BMM Stockholm Södra just nu av 15 barnmorskemottagningar.

På Huddinge BMM arbetar 7 barnmorskor och en enhetschef. Här erbjuds fint stöd genom Familjecentralen, så du som barnmorska kan fokusera på graviditeten. Vi har gott samarbete kring familjerna med kuratorer, BVC och Öppna förskolor. Vi har ett stort patientflöde med varierat klientel och är en populär mottagning. Personalgruppen har lång och bred erfarenhet av barnmorskeyrket.

Hos oss får du stor variation, både avseende arbetsuppgifter och vilka familjer du möter. Arbetet är inspirerande och du får varje dag chansen att i mötet med våra kvinnor och familjer göra långsiktig skillnad för deras framtid. Vi arbetar patientcentrerat utifrån SLSO's värdegrund med patientens fokus, allas lika värde och arbetsglädje.

Läs mer om oss på vår hemsida: huddingebmm.se. Instagram: Barnmorskemottagningar.

Vi erbjuder
Som medarbetare hos oss har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Vi erbjuder dessutom regelbundet olika utbildningar efter ditt behov och har även ett väl inarbetat introduktionsprogram.

Om tjänsten
Arbetet är omväxlande och består av graviditetskontroller, föräldrautbildning, telefonrådgivning, preventivmedelsrådgivning samt STI- och gynekologisk cellprovtagning. Vi arbetar i journalsystemen Obstetrix, TakeCare och lab portalen.

Hos oss finns goda möjligheter till kompetensutveckling, personlig utveckling och att arbeta med förbättringsområden. Du arbetar dagtid, har flextid och individuellt schema.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt.

Tidigare erfarenhet av arbete på barnmorskemottagning är meriterande.

Vi vill att du har ett stort engagemang, är nyfiken och öppen för de utmaningar som vi möter på barnmorskemottagningen. Du är trygg i din roll, ansvarstagande och är van att fatta självständiga beslut. Vi ser även att du har lätt för att samarbeta och har en god kommunikationsförmåga. Om du har ett intresse för kvalitets- och utvecklingsarbete är det ett plus eftersom vi hela tiden strävar efter att utveckla och kvalitetssäkra vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat och sträcker sig från 1/9 till den 28/2-2025. Tjänstgöringsgraden är ännu inte fastställd, 80% eller 100%. 

Övrig information
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3167
Kontakt
  • Reené Creutzfeldt, enhetschef, 072-5347768
Facklig företrädare
  • Carin Lhotsky, Vårdförbundet, 08-12340490altcarin.lhotsky@regionstockholm.se
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-05-30

Tillbaka till lediga jobb