Stockholms läns sjukvårdsområde, Habiliteringscenter Mörby vuxna

Habiliteringscenter Mörby vuxna söker arbetsterapeut 

Habiliteringscenter Mörby vuxna är en specialistmottagning i öppenvården som erbjuder  
insatser till personer över 18 år med medfödda eller tidigt uppkomna  
funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen, som exempelvis  
autismspektrumdiagnos, intellektuell funktionsnedsättning eller rörelsenedsättning. Vi  
arbetar i tvärprofessionella team med kurator, logoped, psykolog,  
fysioterapeut/sjukgymnast och arbetsterapeut. 

Om tjänsten: 

Hos oss kommer du att arbeta i teamet som möter personer med autism, intellektuell funktionsnedsättning och/eller rörelsenedsättningar. Arbetet som arbetsterapeut hos oss innebär insatser med syftet att underlätta individens vardag. I arbetet ingår bedömning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel, allt ifrån enkelt bildstöd till digitala hjälpmedel inom området kognitivt stöd.  Arbetet är brett och insatserna ges både individuellt och i grupp. Våra patienter har ofta komplexa behov där samverkan krävs, inte bara i teamet, utan även med vårdgrannar, kommunal verksamhet och andra myndigheter. Du kommer att ha tillgång till både kollegial handledning och teamhandledning från extern handledare. Journal förs i Take Care och förskrivningar görs genom Beställningssportalen.   

Anställningsvillkor: 

Tillsvidare, heltid med start snarast eller enligt överenskommelse. 

Hos oss erbjuds du: 

Ett variationsrikt arbete, mentor, en god gemenskap i tvärprofessionellt teamarbete kollegial handledning, både från enhetens övriga arbetsterapeuter och kollegor med annan yrkesbakgrund. Kompetensutveckling via vår interna personalutbildning. Fri hälso- och sjukvård. Friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid. Flexibel arbetstid. Extra ersättning vid föräldraledighet 

Kvalifikationer: 

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med B-körkort och vill vara med och utveckla vår mottagning och verksamhet. Vi förutsätter att du har god förmåga att organisera och strukturera ditt patientarbete, att du trivs med teamarbete och har lätt att samarbeta med övriga professioner i teamet kring patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det bedöms meriterande med erfarenhet av att tidigare ha arbetat med våra patientgrupper.  

Frågor? Kontakta gärna: 
 
Mohsen Latifi, enhetschef: 08-12335833 

Facklig kontakt: 

Martin Johansson

Telefon 08-123 356 46

Mail martin.2.johansson@regionstockholm.se 

Om verksamheten: 
 
Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling  och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet. 

Övrigt: 

SLSO tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mörby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3162
Kontakt
  • Mohsen Latifi, 08-12335833
Facklig företrädare
  • Martin Johansson, 08-12335646
Publicerat 2024-07-01
Sista ansökningsdag 2024-08-03
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb