Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Heldygnsvårdsenhet 1 på Sachsgatan (Södermalm) söker nu undersköterskor för dag- och kvällstjänstgöring.

BUP Stockholms heldygnsvård består av tre vårdavdelningar och en akutenhet. Enheterna erbjuder vård till barn och ungdomar upp till 18 år med komplicerade psykiatriska tillstånd som är i behov av en kort tids intensifierad vård. Vården bedrivs enligt HSL och LPT och präglas av en helhetssyn där såväl psykiatriska som psykologiska samt sociala faktorer är av betydelse för diagnostik och behandling.

BUP Heldygnsvårdsenhet 1 är en välfungerande avdelning där både patienter och personal trivs. Vi jobbar tillsammans för patienternas bästa och för att gemensamt skapa en trivsam och positiv arbetsplats. Vi lägger stort fokus på att ständigt utveckla våra arbetssätt och vi anpassar vården efter patienternas behov.

Vi vill nu utöka vår stabila och kompetenta personalgrupp och söker undersköterskor som kan bidra till att ge våra patienter bästa möjliga vård.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga praktiska uppgifter på en psykiatrisk vårdavdelning, patientsamtal, delta i och initiera aktiviteter med patienterna samt utföra omvårdnadsåtgärder. Dag och kvällstjänstgöring.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha bevis från Socialstyrelsen om skyddad yrkestitel eller intyg från samma myndighet att du ansökt om yrkesbevis. Bifoga yrkesbevis/intyg till ansökan! Vi behandlar endast ansökningar där något av dessa finns med. Du ska också ha arbetslivserfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård.

Det är meriterande att du har yrkeserfarenhet från barn-och ungdomspsykiatrisk heldygnsvård.

Personliga egenskaper

Du har en personlig mognad och är lojal mot fattade beslut, riktlinjer etc. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att samarbeta tillsammans med dina kollegor för patienternas bästa, samtidigt som du är självgående. Du är flexibel och har förmåga att ställa om vid akuta situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsmiljö där du som medarbetare kan trivas och utvecklas. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme.

Anställningsform 

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Tillträde i snarast enligt överenskommelse.

Övrig information 

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

BUP heldygnsvårdsenhet Enhet 1 är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3156
Kontakt
  • Mahin Daraiee, enhetschef, 0702-619078
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler, Kommunal, 073-0745967
Publicerat 2024-05-16
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb