Under 2024 återöppnar Danderyds sjukhus en Hematologimottagning och söker därför engagerade och kompetenta sjuksköterskor

Vid Hematologimottagningen kommer patienter med behov av specialiserad hematologisk vård att utredas och behandlas. Detta gäller patienter inom lymfom-, myelom- och myeloida-flöden liksom benign hematologi. Utöver mottagning kommer vi att erbjuda dagvård i samband med utredning och behandling. Eftersom vi är i ett uppbyggnadsskede söker vi dig som både har en bred omvårdnadskompetens och en vilja att bygga upp en ny verksamhet med patientnyttan i centrum. Du har en god förmåga att arbete både självständigt och i team. 

Vi arbetar i team med sjuksköterskor, kontaktsjuksköterskor, hematolog, internmedicinare och undersköterska. Vi har multidisciplinära konferenser med patologer och radiologer. 

 

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska har du egen mottagning för behandling samt uppföljning av sektionens patienter samt assisterar vid benmärgsprovtagning. På dagvården kommer du att transfundera patienter, genomföra venesectio och ge systemisk behandling med bland annat monoklonala antikroppar och cytostatika. Du kommer ha mycket kontakt med patienter och anhöriga liksom med övriga vårdgivare så som röntgen, patologen och andra specialister.   

Arbetet ställer höga krav på att du kan agera självständigt, att du har stor vana vid att bemöta och utreda hematologisk sjuka patienter samt att du tilltalas av att driva och utveckla verksamheten.  

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Kontaktsjuksköterskeutbildning är meriterande liksom tidigare erfarenheter av hematologisk vård och cytostatikabehandling liksom genomgången onkologi VUB.

 

Personliga egenskaper

För att trivas behöver du vara trygg i din roll som sjuksköterska och säker i dina bedömningar och prioriteringar. Du behöver ha en god kommunikationsförmåga och förmedla struktur till patienter och medarbetare. Som kandidat är du team-orienterad och trivs att arbeta med andra. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform: 

 Timanställning med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Vårt anställningserbjudande

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3146
Kontakt
  • Sofia Lindell , 08-12359234
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0771-420420
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb