Akademiskt specialistcentrum, Centrum för neurologi

Vill du bli en i vårt kompetenta och härliga gäng på Centrum för neurologi? 

Vi är en öppenvårdsverksamhet i fina lokaler på Torsplan och vi söker dig som är nytänkande och som tillsammans med oss och våra patienter vill utveckla vården för patienter med neurologiska sjukdomar. 

Akademiskt specialistcentrum är en verksamhet inom Region Stockholm för patienter med Parkinson, multipel skleros (MS), reumatiska sjukdomar, diabetes och obesitas. Inom enheten är forskning, utbildning, utveckling och innovation integrerat i den dagliga vårdverksamheten. I vårt uppdrag ingår att utveckla nya arbetssätt, innovativ användning av medicinsk teknik och e-hälsolösningar, hög patientmedverkan och samverkan med olika vårdgivare och patientföreningar. 

Vi söker nu en ST-läkare till oss på Akademiskt specialistcentrum, Centrum för neurologi. 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är initiativrik och som under din ST vill delta i utvecklingsarbete i vården för patienter med kronisk sjukdom genom forskningsarbete, med digitala verktyg och i nätverk tillsammans med patienten. I tjänsten ingår handledd mottagning inom öppenvårdsneurologi främst inom diagnosgrupperna Parkinson och MS. Du har en namngiven handledare. Vid enheten utbildas blivande läkare och viss handledning av kandidater ingår. 

Kvalifikationer
Legitimerad läkare med klinisk erfarenhet av neurologi. Erfarenhet av att arbeta med patienter med motorikstörningar, akademisk forskning, innovationsarbete och verksamhetsutveckling samt undervisning är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har en positiv inställning till arbetet, patienterna och arbetskamraterna. Du kan arbeta både självständigt och i team och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Du har en positiv inställning till nya arbetssätt, forskning och utbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20240901
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3144
Kontakt
  • Sofie Lindfors Hellberg, 070-2754154
Facklig företrädare
  • Lena Bergqvist, Läkarföreningen , 0725293348
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb