Har du intresse för neurologi och akutsjukvård? Söker du en spännande, lärorik och utmanande arbetsplats där du kan bygga och utveckla din kompetens i en verksamhet med olika vårdnivåer? Vi söker både dig med kompetens och erfarenhet av neurologisk vård och övervakning och dig som är nyutbildad och vill vidareutvecklas inom en spännande verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter.

 

Vårt anställningserbjudande

Vi är en klinik med tre avdelningar och en neurologmottagning som just nu befinner sig i en expansiv fas där vi behöver dig för vår fortsatta utveckling. På klinikens avdelningar bedrivs vård av patienter som har stroke eller neurologiska sjukdomar med behov av utredning, behandling och teambedömning. Inom våra verksamheter bedriver vi bland annat dagvård, övervakningsvård samt ansvarar för sjukhusets strokelarmskedja.

 • Hos oss kommer du känna dig trygg och få hjälp! Varje arbetspass bemannas alltid med erfarna kollegor som kan ge stöd och råd.
 • Du har i vår klinik möjlighet att välja vilken avdelning du vill ha din anställning på eller om du vill rotera inom våra verksamheter där möjlighet till mottagningsarbete finns.
 • Vi erbjuder strokekompetensutbildning vilket resulterar i tre högskolepoäng.
 • Hos oss finns förutsättningar för dig att utvecklas i din profession som sjuksköterska. Om du är intresserad av forskning så är det också en del av klinikens uppdrag.
 • Både som nyexaminerad och erfaren sjuksköterska kommer du hos oss få värdefull kompetens och erfarenhet som bidrar till att du växer och utvecklas i din roll. Vår organisation med olika inriktningar på den vård vi ger och olika positioner kommer ge dig ett helhetsperspektiv inom neurologi.
 • Du får möjlighet att komma in i en glad och trygg arbetsgrupp där kompetenta kollegor och chefer har mångårig erfarenhet inom neurologi, akutsjukvård och ledarskap.
 • Du kommer till ett verksamhetsområde med stark samanhållning där vi stöttar och hjälper varandra, där samarbetet är viktigt och där vi umgås över professioner.
 • Du får personligt anpassad inskolning och introduktionskurs inom neurologi.

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att starta din introduktion hos oss genom att börja jobba i ett vårdlag. Där ansvarar du för basal omvårdnad, du lär dig arbeta i team, kontrollerar medvetande, andning, cirkulation och neurologisk funktion med mera. Med erfarenhet och efter avstämning med vårdenhetschef kommer du att få utvecklas i din roll på den avdelning du har valt. Introduktionstrappan är individuellt anpassad och man ”slängs” inte in i något som man själv inte är bekväm i.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Erfarenhet inom akutsjukvård och/eller neurologi är meriterande.

Meriterande är också erfarenhet av andningsvård och/eller intensivvård

Vänligen bifoga CV, personligt brev och kopia på din sjuksköterskelegitimation.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill möta patienter i det akuta skedet, är lösningsorienterad och trivs med teamarbete. Du motiveras av att arbeta i en organisation i förändring, där du får medverka till vård- och verksamhetsutveckling och därmed själv utvecklas i din roll som sjuksköterska. Du bör vara bekväm med att arbetsmiljön snabbt kan förändras och att arbetsuppgifterna behöver omprioriteras p.g.a. akuta händelser. Detta medför krav på flexibilitet och förmåga att fatta nya beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Är du nyutexaminerad, men har ett intresse för vår verksamhet? Tveka inte att söka ändå! Vi har möjlighet att anpassa inskolning och kompetensutveckling för att ge dig förutsättningar att arbeta och utvecklas i vår verksamhet.

 

Övrigt

Tillsvidaretjänst – dag/kväll, natt eller treskift. Tjänsten inkluderar arbete helger och kvällar.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3139
Kontakt
 • Carina Thorén, Vårdenhetschef avd 72/78, 0812355899
 • Helena Kumpulainen, Vårdenhetschef NAVE/ avd 73, 0812359619
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-07-09
Sista ansökningsdag 2024-08-04
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb