Vi söker en engagerad och nyfiken undersköterska som vill kombinera patientnära arbete med expeditionsarbete.

Fysiologkliniken är en egen klinik med 50 medarbetare, som ingår i verksamhetensområdet Hjärt-och fysiologi. Vi bedriver diagnostik inom ekokardiografi, hjärt-MR, lungfunktion, urodynamik, kärldiagnostik, arytmi, neurofysiologi, nuklearmedicin och vi är ackrediterad enligt Swedac.  Våra patienter kommer på remiss från öppenvården eller från sjukhusets mottagningar eller avdelningar.

 

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna för en undersköterska på Fysiologkliniken är EKG-tagning med bedömning, påkoppling och inläsning av Långtids-EKG samt assistans vid urodynamisk undersökning. I tjänsten ingår även expeditionsarbete på vår ekoexpedition som innebär kassatjänst, bokningar och mycket telefonkontakt med patienter och remittenter. Du får ett omväxlande arbete då du ingår i en grupp om fem undersköterskor som enligt schema varierar arbetsuppgifterna.

 

Anställningsform:

Tillsvidare, heltid, 40 tim/vecka,

Måndag-torsdag 7.30-16.30 och fredag 7.30-14.00

Tillträde: 12 augusti eller enligt överenskommelse

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig med undersköterskeutbildning med och med flera års erfarenhet från akutsjukvård. Du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att kunna anställas med titeln undersköterska. Meriterande är erfarenhet av hjärtsjukvård och praktiska och teoretiska kunskaper i EKG samt erfarenhet av expeditionsarbete. Önskvärt är även erfarenhet av kateterisering av urinblåsa. Det är viktigt att du trivs med att arbeta med både patienter och administrativa arbetsuppgifter samt att du har en vilja att utvecklas och är bekväm med att göra självständiga bedömningar.

Goda kunskaper i svenska språket, i skrift och tal.

 

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har en positiv inställning, är ansvarstagande och noggrann, har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta självständigt och i grupp. Du gillar ett högt tempo och är flexibel och vill vara delaktigt i det framtida utvecklingsarbetet. Vi lägger stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

 

Övrig information:

Som anställd på Danderyds sjukhus erbjuds du en individuell introduktion och kompetensutveckling, samt goda möjligheter till friskvård. Sjukhuset är lätt att nå med T-bana, bussar och Roslagsbanan.

Allt om dina förmåner

 

Ansökan

Ansökningarna hanteras löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi har gjort vårt val av tillvägagångssätt för denna rekrytering och undanber oss därför samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 12 augusti eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3131
Kontakt
  • Helene Creutz, Chef-BMA, 08-12355343
  • Ann-Sofi Andersson, Biträdande chef-BMA, 08-12355336
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12356116
Publicerat 2024-05-16
Sista ansökningsdag 2024-05-29

Tillbaka till lediga jobb