Regionalt kunskapscentrum Kris- & katastrofpsykologi, Region Stockholm

Kris- & katastrofpsykologi, vid Stockholms läns sjukvårdsområdes (SLSO) centrala ledningsstöd, är ett regionalt kunskapscentrum inom Region Stockholm. Vårt uppdrag är att utveckla hälso- och sjukvårdens psykologiska kris- och katastrofberedskap i Region Stockholm och att möta psykologiska behov hos drabbade individer i alla åldrar såväl i vardagssjukvårdens krissituationer som vid allvarliga händelser. Arbetet som är inriktat på prevention av psykisk ohälsa sker på individ, grupp och organisatorisk nivå. Våra huvudområden är: expertstöd och krisberedskap, utbildning samt metodutveckling och forskning. Vårt nybyggda kontor ligger på Solnavägen 1E på Torsplan i Hagastaden. Läs mer om oss på www.katastrofpsykologi.se

Vi söker nu en kollega som vill arbeta med administrativa arbetsuppgifter på 80 % i en dynamisk miljö tillsammans med oss. Som medarbetare hos oss får du tillgång till förmåner såsom friskvårdsbidrag, fri öppen hälso- och sjukvård, avkortad arbetstid. För dem som vill finns även möjligheten att delvis arbeta på distans när arbetet så tillåter. Vi har kollektivavtal vilket bl.a. ger dig extra ersättning vid föräldraledighet, vidare har vi avtalspension och försäkringar som gäller för alla medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

Som administratör hos oss erbjuder vi ett intressant och kreativt arbete där du självständigt och tillsammans med de andra i teamet tar ansvar för och deltar i enhetens olika arbetsområden samt utveckling.

Tjänsten innebär att du kommer att ansvara för olika administrativa arbetsuppgifter inom enheten. Uppgifterna handlar bl.a. om att förbereda material och ta emot kursanmälningar inför olika utbildningar, vara sekreterare vid interna och externa möten samt lägga in i Platina, ansvara för att Hemsidan utvecklas och är uppdaterad samt skriva underlag till webben, hantera fakturor samt fakturera kunder, uppdatera scheman, administrera enhetens försäljning av skrifter, språkgranska rapporter och skrifter samt andra rådgivande texter inom kunskapsområdet psykotraumatologi. Arbetsuppgifterna kommer även att innefatta arbete utanför kontoret och kontorstid i samband med att enheten aktiveras i en särskild händelse.

 

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet inom administration i minst 5 år och specifikt med erfarenhet från följande områden

  • Microsoft Office – goda kunskaper i Word, Powerpoint och Excel.
  • EPI server (utveckla och hålla Hemsidan uppdaterad och arbeta regelbundet med den).
  • God förmåga att arbeta i ekonomisystemet Raindance både att hantera fakturor och att fakturera kunder samt erfarenhet av att arbeta i Platina.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
  • Mycket god förmåga till att prioritera om och snabbt ställa om arbetet utifrån allvarliga händelser som sker i omvärlden.
  • Klara av att arbeta utanför kontoret vid tex. insats under en särskild händelse (som även ofta blir utanför kontorstid).
  • God förmåga att arbeta självständigt och vara intresserad av att utveckla verksamheten tillsammans med övriga kollegor.
  • Intresse av att samarbeta med kollegor så väl som externa samarbetspartners.

 

Personliga egenskaper

Du har flera års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete, du kan arbeta självständigt, är kommunikativ, serviceinriktad och har förmåga att se helheten. Du har ett strukturerat arbetssätt och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du kan skapa goda relationer med dina närmaste kollegor, externa samarbetspartners samt beställare och att förstå att arbetet innebär att arbeta lokalt, regionalt samt nationellt. Det är bra om du även har intresse för kris- och katastrofpsykologi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Villkor

Tillsvidareanställning, 80 procent. Tillträde efter överenskommelse. Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). Inför säkerhetsprövning efterfrågas vidimerade kopior som är relevanta för tjänsten. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Ansök därför redan idag!

 

Förmåner 

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor. Läs mer om det samt om alla andra av våra förmåner på denna länk Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3118
Kontakt
  • Charlotte Therup Svedenlöf, enhetschef, 08-12340164,070-7375232
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2024-05-15
Sista ansökningsdag 2024-05-30

Tillbaka till lediga jobb