Tiohundra AB, Hemtjänst och personlig assistans

Vi söker just nu personer i olika åldrar som är initiativtagande, påhittiga och vill prova på nya saker. Berätta vad just du är intresserad av! Just nu har vi behov av personer i Hallstavik och Norrtälje området.

Om tjänsten

Vi söker ledsagare/avlösare för olika uppdrag. I rollen som ledsagare/avlösare stöttar, hjälper och agerar du som någons sociala stöd. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och stimulerande uppdrag där dina arbetsuppgifter varierar med sysselsättning i kunds hem och att vara delaktig i och följa med personen på aktiviteter och utflykter. 

Uppdragen kan variera i antal timmar per månad och det är ofta möjligt att kombinera två eller flera uppdrag. Då arbetstiderna ofta är förlagda till eftermiddagar-, kvällar- och helger är detta även en god möjlighet att kombinera med studier eller annat arbete. I urvalsfrågorna nedan väljer du om du vill jobba i Hallstavik eller Norrtälje.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

  •  Stötta, hjälpa och agerar socialt stöd

Om dig

För den här tjänsten är det meriterande om du har:

  • Körkort och tillgång till bil
  • Erfarenhet av barn med särskilda behov
  • God eller mycket god kunskap i svenska i både tal och skrift

Vi söker dig som har ett stort intresse för att jobba med människor. Ett gott bemötande, personlig mognad och flexibilitet är därmed viktiga egenskaper. Vi ser också att du är ansvarsfull, lyhörd och serviceinriktad.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Välkommen till Tiohundra och enheten för ledsagning och avlösning!

Ledsagarservice: Ledsagare följer med kunder på olika aktiviteter t.ex. utflykter, bio, fika och museum. Ledsagning kan även vara till och från läkarbesök, handla, fritidsaktiviteter eller vara socialt stöd.

Avlösarservice: Avlösare ger anhöriga till personer med funktionsnedsättning avlastning, vila och möjlighet att delta i egna aktiviteter utanför hemmet. Det innebär att en avlösare tillfälligt övertar omvårdnaden i hemmet. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. 

Övrigt

Inför anställning skall utdrag från polisens belastningsregister uppvisas.
I denna rekrytering sker urval och intervjuer löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Eftermiddagar samt helger
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3101
Kontakt
  • Anna Lundborg, 08-12327449
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, 0176-10100
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-06-17

Tillbaka till lediga jobb