Karolinska Universitetssjukhuset, Funktion Barn PMI, Barn-PMI Perioperativ

Är du anestesiolog med intresse för smärtlindring och vill arbeta med barn? Vi vill gärna välkomna dig till oss på Smärtbehandlingsenheten Barn inom Barn PMI. Våra patienter är barn och ungdomar i alla åldrar och vårt fokus är att avhjälpa akut och långvarig smärta samt erbjuda smärtlindring och sedering vid procedurrelaterad smärta. Välkommen att söka till oss!

Vi erbjuder 
Vi erbjuder ett roligt, utmanande och omväxlande arbete som smärtläkare inom Barn-PMI på båda våra siter Solna och Huddinge.

Uppdraget innebär både självständigt arbete men ofta tillsammans i team med våra smärtsjuksköterskor. Du kommer att ha stora möjligheter att driva utvecklingen framåt inom och för professionen.

Som anställd kommer du självklart även ha möjlighet att ta del av de generella erbjudanden och förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder såsom generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till bruttolöneväxling för individuellt pensionssparande.

Om tjänsten
I arbetet som smärtläkare och anestesiolog vid Smärtenheten Barn kommer du att ha ett varierande arbete då du träffar barn med såväl akut som långvarig smärta inom både mottagningsverksamheten i öppenvården och inom slutenvården.

Enheten har stor kompetens och verksamhet för smärtlindring och sedering i samband med smärtsamma procedurer och verksamheten omfattar även en del där vi söver barnonkologiska barn i samband med smärtsamma procedurer för att vården ska bli en så positiv upplevelse för dem som möjligt.

Du kommer att:
- Ha öppenvårdsmottagning för barn med långvarig smärta
- Smärtronda barn med avancerad postoperativ smärtlindring tillsammans med smärtsjuksköterska
- Tillsammans med smärtsjuksköterska söva/sedera och smärtlindra barn som behöver genomgå smärtsamma eller obehagliga procedurer
- Som smärtkonsult bedöma inneliggande barn med komplicerade smärttillstånd

I vårt arbete samarbetar vi med Lekterapin och med enheten för Medicinsk Psykologi.

Smärtenheten Barn är ett nationellt kompetenscenter för barn och smärta och författar riktlinjer för smärtbehandling av barn som används i hela Norden och som uppdateras vartannat år.

Vi tar emot utomlänspatienter på remiss och svarar på frågor från kollegor i hela landet.

Vi söker
En smärtintresserad anestesiolog som har erfarenhet och intresse av att jobba med barn.

Du är en person som anpassar dig till omständigheterna och kommunicerar med både patienter och deras föräldrar samt med kollegor på ett lyhört och smidigt sätt.

Vi ser att du är erfarenhetsmässigt trygg och stabil för att med nyfikenhet tänka i nya banor och med omdöme kunna anpassa dig till situationer och problem. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:
- Specialistbevis i Anestesi och Intensivvård
- Erfarenhet av arbete med barn

Meriterande:
- Barnanestesiologisk kompetens
- Erfarenhet av handledning och undervisning av yngre kollegor

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

- Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3090
Kontakt
  • Eva Malmros-Olsson, 08-12374876
Facklig företrädare
  • Johannes Jacks, Läkarföreningen, johannes.jacks@regionstockholm.se
Publicerat 2024-05-16
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb