Folktandvården Stockholm

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på
regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte.

Vi söker en glad och serviceinriktad tandsköterska till Folktandvården i Sollentuna. Vi erbjuder dig att bli en del av ett företag som kännetecknas av värme och omsorg, där du får vara med och påverka Region Stockholms folkhälsa till det bättre.

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov med stort fokus på kundservice. Du arbetar i team med tandläkare. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete med stort fokus på kundservice. Aktivt delaktig ser du över flöden på enskilda rummet samt även på kliniken, för att på så sätt bidra till att utveckla och effektivisera det dagliga arbetet med syftet att uppnå klinikens gemensamma uppsatta mål. Vidare i ditt uppdrag delar du med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. För dig som är nyexaminerad tandsköterska finns erfarna kollegor på kliniken som stöd och upplärning. 

Folktandvården Sollentuna
erbjuder goda möjligheter till utmaning och utveckling. Kulturen hos oss är ett öppet klimat där vi vägleder och hjälper varandra och där ett coachande ledarskap möjliggör den individuellt utformade kompetensutvecklingsplanen med en riktning framåt. Kliniken är välutrustad med digital oralskanner, mikroskop för endodonti, lustgasutrustning och ett antal kirurgimotorer. På kliniken arbetar allmäntandläkare och nischtandläkare i parodontologi, protetik och pedodonti tillsammans med meriteringstandläkare i protetik och orofacial medicin. Kliniken utvecklas mot nischbefattningar i samtliga discipliner. Vi erbjuder dig att bli en del av detta professionella team som trivs och har roligt tillsammans, en klinik där engagemanget och kompetensen är hög. Tillsammans är vi sexton tandläkarteam och sex tandhygienister med erfarenhet och stort intresse för patientsäkerhet och kvalitet.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och du får gärna ha god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift.

Meriterande för rollen är erfarenhet av journalsystemet T4, Office 365, Libretto och tidigare utbildning inom IT. 

Vidare som person är du positiv även i utmanande situationer samtidigt som du etablerar förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Flexibilitet och lösningsfokus är egenskaper som är av stor vikt för ett gott samarbete med kollegor och patienter. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som tandsköterska hos oss på Folktandvården Stockholm finns det möjlighet till:

 • Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode
 • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom nischtandsköterska, profylaxtandsköterska, BVC-informatör, flourtant och arbetsledare
 • Helgtjänstgöring med extra helgtillägg

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

 • Friskvårdsbidrag på 5 000 kr
 • Tjänstepension
 • Löneväxling till pension
 • Extra semesterdagar till dig över 40 år
 • Tillägg vid föräldraledighet
 • Möjlighet till resultatutdelning
 • Frisktandvård
 • Subventionerad läkarvård

Anställning
Välkommen med din ansökan senast 10 juni-2024. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV. Vi tar referenser från din klinikchef om du varit/är anställd hos oss.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Caroline Frid Klinikchef, tel. 08-12316298 eller Hadar Nouri, Arbetsledare, tel. 08-12315360.

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda och ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra! Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en arbetsplats där vi trivs och vill arbeta länge.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3087
Facklig företrädare
 • Soheila Melat, 08-12316696
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb