Öppenvård Psykiatri Södra Stockholm, Affektiv mottagning Globen

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

Om mottagningen

Mottagning för unga vuxna är diagnosövergripande, utredning och behandling av unga vuxna mellan 18-23 år och arbetar utifrån regionala vårdprogram med ett brett perspektiv. Samverkan med familj, närstående samt med vårdgrannar, socialtjänst, jobbtorg för unga vuxna och stadsdelarna är av stor vikt.

Mottagningen är belägen i gemensamma lokaler med gemensam ledning, vid Globen. Mottagningen är HBTQI-certifierad.

Vi är organiserade i flera multiprofessionella behandlingsteam med läkare, psykologer, sjuksköterskor, administratörer, kuratorer och rehab koordinator. Våra mottagningar erbjuder ett brett och varierat vårdutbud med olika behandlingsmetoder.

Ditt arbete som specialistläkare/överläkare

Som specialistläkare/överläkare hos oss erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete. Du gör bedömningar och utredningar och ansvarar för vård och behandling. Du samarbetar med kollegor, vårdgrannar och andra aktörer och arbetar utifrån den enskilde patientens behov. Du bidrar aktivt till mottagningens utveckling. Dokumentation sker i journalsystemet Take Care.

Våra förväntningar på dig

Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs med att dela med dig av din kunskap. Du har intresse för utvecklingsfrågor och för att aktivt bidra till verksamhetens utveckling. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan möta varierande behov. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du har egen drivkraft för att kunna arbeta självständigt. Arbetsuppgifterna ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt.

Vidare är du legitimerad läkare med specialistkompetens i psykiatri. Du har ett intresse för affektiva sjukdomar såsom depressioner och både Bipolär 1 och 2. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med detta är det meriterande. God svenska i tal och skrift samt goda datorkunskaper är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid 40h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder möjlighet att jobba på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården.

Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5000 kr i årligt friskvårdsbidrag. Mer om våra förmåner här: Förmåner (sll.se)

Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3086
Kontakt
  • Jens Falk, -
Facklig företrädare
  • Feben Birhane, Läkarföreningen, 08-12352950
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-14

Tillbaka till lediga jobb