Norra Stockholms psykiatri, Avd 6 NSP


Beskrivning

Avdelning 6 är placerad på S:t Görans sjukhusområde, centralt beläget på Kungsholmen, här har du nära till stadens puls och goda kommunikationsmöjligheter. Avdelningen har 14 vårdplatser varav en är reserverad för självvald inläggning. Det är ett spännande arbete där sjuksköterskor står för in- och utskrivning av patienten.

Vi är måna om att förmedla en humanistisk värdegrund och skapa en värdig vårdmiljö för våra patienter. Avdelningen är multiprofessionell och består av sjuksköterskor, skötare, läkare, arbetsterapeut, sjukgymnast och kurator. Genom att erbjuda motivationssamtal, uppmuntrar vi våra patienter till aktiviteter, motion och goda matvanor. Avdelningen erbjuder; morgongymnastik, arbetsterapi, regelbundna promenader och träning på klinikens gym.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med intresse för patienter med psykosdiagnos. Du är en positiv person som tillsammans med oss vill bidra till avdelningens utveckling. Som sjuksköterska har du en central roll som arbetsledare med huvudansvar för den psykiatriska omvårdnaden. Arbetsuppgifter på avdelningen är bland annat att erbjuda samtal, delta/leda vårdplanering, medicinhantering, provtagning och dokumentation i datajournalsystemet TakeCare. I arbetet ingår även ett nära samarbeta med Alvik öppenvårdsmottagning.

Psykiatrin utvecklas kontinuerligt och Norra Stockholms psykiatri strävar hela tiden efter moderna och innovativa arbetssätt, därför är delaktighet i avdelningarnas kvalitets- och utvecklingsarbete en självklarhet för våra medarbetare.

Det finns också goda utvecklingsmöjligheter för dig som sjuksköterska med bland annat specialistutbildning i psykiatri.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med intresse för psykossjukdom i såväl det akuta skedet som mer långsiktigt. Tidigare erfarenhet inom psykiatrisk vård eller specialistutbildning inom psykiatri är meriterande, men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Som person är du innovativ, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga och är lojal mot ditt uppdrag men framför allt stort intresse för att arbeta med psykospatienter.

 

Villkor

Dina förmåner hos oss:

-Flextid

-Kompetensutveckling

-Fri sjukvård i öppenvård

-Generöst friskvårdsbidrag (5000 kr/år).

Kvarstannandebonus - efter ett års anställning tillkommer årligen en tidbank på 40 timmar (vid heltid) som kan tas ut i ledighet, pengar eller extra pensionsavsättning. 

Introduktionen skräddarsys efter individuella behov.

 

Vi ser med glädje fram emot din ansökan!   

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3080
Kontakt
  • Sandra Samuelsson, 08-12349164
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490lena.elfstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-05-28

Tillbaka till lediga jobb