Torsviks vårdcentral söker dig som är specialistläkare och vill arbeta hos oss.

Torsviks vårdcentral är en välbemannad vårdcentral på Lidingö, 5 minuter från T-bana Ropsten med buss. Vi har 12 000 listade patienter varav 140 är inom hemsjukvården. Vi är en välbemannad arbetsplats med flera olika yrkesprofessioner – läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, rehabiliteringskoordinator samt ett psykosocialt team. Vi har ett gott och nära samarbete inom verksamheten där vård av hög kvalitet är högsta prioritet. Idag består vi av husläkarmottagning med 8 specialister i allmänmedicin, 5 ST-läkare, 2 AT-läkare samt en hemsjukvårdsläkare. 

Samverkan med övriga vårdaktörer som kommun, anhöriga och slutenvården är viktigt för oss och tillhör det dagliga arbetet. Vi har geografiskt samordningsansvar för primärvården på Lidingö. Du kan läsa mer om oss på Torsvik Lidingö vårdcentral (regionstockholm.se)

Kollektivavtal finns. Som anställd hos oss och i Stockholm läns landsting finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi erbjuder olika förmåner som exempelvis fri sjukvård i öppenvård samt friskvårdsbidrag och en god pensionsavsättning.  Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett omväxlande arbete kring akuta och kroniska sjukdomar. Som specialistläkare i primärvården träffar du patienter i alla åldrar både akuta och planerade besök, digitalvård och administration. Patienterna har en mängd olika typer av sjukdomar och problem. 

Arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet. Du handleder studenter, AT- och ST-läkare och stöttar övriga yrkeskategorier i medicinska bedömningar. Vi värnar om god fortbildning och hög medicinsk kvalité. 

Välkommen till ett meningsfullt arbete!

Kvalifikationer

Specialistläkare i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet som färdig specialist och av att ha arbetat i svensk sjukvård, gärna primärvård är meriterande. Erfarenhet av journalsystemet TakeCare är meriterande.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid/deltid 80-100%. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid professionellt bemötande av både patienter och medarbetare. Planering och samordning är välbekanta begrepp för dig, du är bekväm med att arbeta självständigt och ta egna beslut. Egenskaper som är bra att ha i den här tjänsten är lyhördhet, flexibilitet och nytänkande.

Ett gott och respektfullt bemötande av patienter, närstående och kollegor samt förmåga att dela med sig av kunskap och information är av yttersta vikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i arbetsgruppen.

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse/Så fort som möjligt
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Lidingö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3052
Kontakt
  • Karin Einarsson, Verksamhetschef, 070-2467215
Facklig företrädare
  • Maria Sjödah, SLSO:s Läkarförening, 072–2468464
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-04

Tillbaka till lediga jobb