Sollentuna psykmottagning

Söker du nya utmaningar inom psykiatrisk öppenvård, eller vill du bredda redan befintliga erfarenheter inom området? Vill du, liksom vi, hjälpa människor som har det svårt och som mår psykiskt dåligt? Vi söker dig som har ett stort medmänskligt engagemang och som är driven att hjälpa våra patienter med psykisk ohälsa.

Vi söker nu en leg psykolog med KBT kompetens för ett föräldravikariat på 1 års tid till Sollentuna psykiatriska mottagning, Psykiatri Nordväst. Vi hjälper främst patienter med depression, ångestsyndrom, PTSD, personlighetssyndrom, autismspektrum och ADHD. Hos oss arbetar förutom psykologer sjuksköterskor, läkare, psykoterapeut, kurator och medicinska sekreterare. Vi har ett gott teamsamarbete på mottagningen och inarbetade arbetssätt som gör ditt uppdrag tydligt, och arbetar evidensbaserat i enligthet med SLSO:s processkartor. Psykologgruppen har regelbunden handledning och psykologmöten. Vi vill ständigt kvalitetssäkra vårt arbete och har du förslag och idéer tas de emot som en självklar del av samarbetet på mottagningen!

Sollentuna psykiatriska mottagning är en trevlig arbetsplats med hög kompetens och god gemenskap som finns i ljusa och fräscha lokaler i Sollentuna. Under hösten 2024 kommer vi att flytta till helt nyrenoverade lokaler på Tingsvägen 19, precis invid Sollentuna station.

Psykiatri Nordväst arbetar utifrån visionen "Rätt vård när och där du behöver" och vår värdegrund som består av tre grundläggande värderingar: Patientens fokus, Allas lika värde och Arbetsglädje. Hos oss erbjuds du fina förmåner! Bland annat kostnadsfri öppen sjukvård, flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag om 5000 kronor per år samt friskvårdstimma. Läs mer om våra förmåner här.

Arbetsuppgifter
En stor del av arbetsuppgifterna inom öppenvården för en leg psykolog innebär bedömning, differentialdiagnostiska utredningar, samt behandling i grupp och individuellt. Vidare är förväntningen att du är engagerad i psykologgruppen och teamets utvecklande och fungerande, och tar gemensamt ansvar med kollegor för att vården ska flyta på så smidigt som möjligt för våra patienter.

Kvalifikationer
Du som söker ska vara legitimerad psykolog, nylegitimerad eller med arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenheter av psykiatrisk vård ses som meriterande. Vi är i behov av ökad DBT kompetens på mottagningen, har du denna kompetens vill vi gärna höra mer om din erfarenhet från DBT.

Vi ser att du som sökande är flexibel i hur du prioriterar, planerar och utför dina arbetsuppgifter och kan snabbt anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har utvecklad förmågan att kunna möta människor med skiftande mående. Du trivs med att arbeta självständigt och strukturera din arbetsdag. Du förmedlar gärna din yrkesspecifika kunskap till övriga personalkategorier. Vi förutsätter ett kompetent kliniskt omdöme, ett professionellt förhållningsätt och samarbetsförmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Tjänsten är ett vikariat från och med: 240821 tom 250822, heltid 40 timmar per vecka med tjänstgöring måndag- fredag. Arbetstid: 08-16.30.

Då intervjuer kommer att ske löpande under annonseringsperioden, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt!

 

Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) med ca 550 anställda. Vårt uppdrag är att tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län.  Läs mer om Psykiatri Nordväst här

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-08-22
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3049
Kontakt
  • Christine Toll, 0702524165
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb