Vi söker en medicinsk fotsjukvårdare till Hässelby vårdcentral. Vårdcentralen är belägen på torget i Hässelby gård, nära T-banan. Vi har drygt 18.000 listade patienter. Vår trevliga personalgrupp består av läkare, sjuksköterskor/distriktssköterskor, undersköterskor, rehab-koordinator, fotsjukvårdare, kuratorer, psykolog och sekreterare, totalt ca 60 personer. Vi arbetar i en mångkulturell miljö där vi värdesätter och strävar efter goda möten. Du kan läsa mer om oss på Hässelby vårdcentral (regionstockholm.se)

Vi erbjuder:

Vi erbjuder också våra medarbetare förmåner såsom flexibla arbetstider, friskvårdsersättning, fri öppen hälso- och sjukvård samt tjänstepension mm. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se)

Arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk fotsjukvårdare på vårdcentral. Utföra fotstatus, riskindela enligt riktlinjer och arbeta med fokus på prevention/egenvårdsråd samt diabetessårvård.

Som medicinsk fotsjukvårdare på vårdcentralen ingår du i vårt diabetesteam som består av fotsjukvårdare, läkare och diabetessköterskor. Arbetet är självständigt och utförs i nära samarbete med vår fotsjukvårdare, läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor och övrig personal.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad Medicinsk fotterapeut eller Podiater med grund- och fördjupningskurser i fotterapi inom diabetesbehandling. Erfarenhet är ett krav. Vana att dokumentera i TakeCare.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Måndag - fredag, hel- eller deltid. Vi tillämpar flextid. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Personliga egenskaper:

Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och har förmåga att arbeta självständigt med eget ansvar men också ha lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3044
Kontakt
  • Eva Björnram Österberg, Enhetschef, 070-0011038
Facklig företrädare
  • Nurgul Dinler, 010-4429009
Publicerat 2024-05-15
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb