Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP Central öppenvård Väst söker en PTP-psykolog. Mottagningen har nyligen flyttat till nya lokaler på Serafen, som ligger centralt i Stockholm.

Central Öppenvård Väst har i dagsläget och under en period framåt främst som uppdrag att genomföra komplicerade och fördjupande barnpsykiatriska utredningar. Du kommer få möjlighet till att skaffa dig omfattande kunskaper inom detta område tack vare ett tätt samarbete med mycket erfarna psykologer, läkare och sjuksköterskor. Samtidigt kommer du få möjlighet till att bedriva flera olika behandlingar med patienter utifrån ett biopsykosocialt perspektiv. BUP Stockholm arbetar sedan flera år utifrån processkartor gällande olika diagnosgrupper och man har arbetat fram ett tydligt och omfattande behandlarstöd som fortlöpande revideras och utökas. Det finns möjlighet till kompetensutveckling utifrån både PTP-program och olika utbildningar anpassade utifrån BUP-fokus.

Vid mottagningen arbetar psykologer, läkare, sjuksköterskor, kurator samt medicinska sekreterare. Mottagningen är nybildad sedan juli 2023 men arbetsgruppen består av erfaren personal som arbetat tillsammans under många år inom BUP på en numera nedlagd enhet. Arbetsgruppen är sammanhållen och välfungerande, vi värdesätter olika bakgrund, perspektiv och har ständigt pågående diskussioner om stort och smått i ett arbetsklimat med högt i tak och med stor tillgång till självdistans och humor. Arbetsgruppen är van vid att ta emot alla slags studenter och praktikanter utifrån olika professioner och vi har under många år även tagit emot PTP-psykologer och ST-läkare, oftast flera under samma år. Flera psykologer i arbetsgruppen har en bakgrund som tidigare PTP-psykologer hos oss och de har valt att stanna samt kompetensutveckla sig vidare inom barnpsykiatrisk öppenvård.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter innebär sedvanligt öppenvårdsarbete inom BUP med bedömning, utredning, diagnostisering samt behandling i samarbete med andra yrkeskategorier. Regelbundet deltagande vid behandlingskonferenser och mottagningens interna handledning. Samarbete med andra enheter inom BUP och vårdgrannar.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha Psykologexamen inklusive steg 1.

Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård och erfarenhet av arbete med barn och ungdomar.

Personliga egenskaper

Du är trygg, stabil och har en god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen är du uthållig, empatisk och tydlig.

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri öppensjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år).

 

Anställningsform 

Särskild visstidsanställning 12 månader, heltid. Tillträde i augusti/september 2024 eller enligt överenskommelse.

Övrig information 

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Central Öppenvård Väst är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Aug/sep 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3042
Kontakt
  • Adriena Axelsson Wesshall, enhetschef, 08-12352530.
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet Liisa Holtay , 08-12340484.
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb