Södersjukhuset AB, Internmedicin, Avd 81

Bli en del av Sveriges ledande team inom strokevård!

På Södersjukhuset vårdar vi årligen över 1 600 strokepatienter, vilket gör oss till en av de mest erfarna enheterna i landet. Vi vet att varje sekund räknas och strävar efter att minimera strokepåverkan på våra patienters liv. 

Om Strokeenheten: Som en vital del av Internmedicin och en av de största klinikerna på Södersjukhuset, är vår strokeenhet också den största i hela landet. Med 42 vårdplatser, inklusive 2 specialiserade trombolysplatser och dedikerade dagvårdsplatser för akutneurologi, är vi exceptionellt välutrustade för att erbjuda den bästa möjliga vården. Varje vårdplats är utrustad med telemetri, vilket säkerställer den mest avancerade övervakningen och omsorgen för våra patienter. Här behandlar vi patienter med stroke och TIA. 

Din roll som sjuksköterska: Som en nyckelspelare i vårt team kommer du att ha en dynamisk roll med stor potential för personlig och professionell utveckling. Du kommer att arbeta nära ett tvärprofessionellt team bestående av läkare, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logopeder, kuratorer och dietister. Vi erbjuder flexibilitet att rotera mellan olika avdelningar, vilket ger en bred erfarenhet och möjlighet att växa inom yrket.

Unik möjlighet: Vi är stolta över att kunna erbjuda en betald utbildning för sjuksköterskor som vill specialisera sig och bli Strokesjuksköterskor. Denna utbildning är en investering i din framtida karriär och i den kvalitet av vård vi levererar.

Vad vi söker:

  • Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet inom akutsjukvård eller strokevård.
  • Vidareutbildning inom akutsjukvård, neurologi eller internmedicin är meriterande.
  • Personliga egenskaper som lugn, trygghet, engagemang, samarbetsförmåga samt förmåga att prioritera och strukturera arbete värderas högt.

Vad vi erbjuder:

  • En chans att göra skillnad i människors liv varje dag.
  • Regelbunden vidareutbildning anpassad efter dina och verksamhetens behov.
  • Ett generöst friskvårdsbidrag och tillgång till personalgym.
  • Föräldrapenningtillägg och konkurrenskraftig föräldralön.

Ansökningsprocess: Vi ser fram emot din ansökan via vårt system. Observera att vi inte accepterar ansökningar via brev eller e-post. För frågor, vänligen kontakta den angivna kontaktpersonen i annonsen.

Varför Södersjukhuset? Upptäck hur det är att arbeta hos oss och vilka förmåner vi erbjuder. Läs mer om våra medarbetares erfarenheter och vår företagskultur här.

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och intervjuer. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3014
Kontakt
  • Francesco Vaccarezza, 0724688714
Facklig företrädare
  • Jonny Andersson, Vårdfördbundet, 08-12361237
Publicerat 2024-05-10
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb