S:t Eriks Ögonsjukhus AB

Vill du arbeta med patienter i alla åldrar med ögonbesvär på en dagkirurgisk avdelning? Vi söker nu en sjuksköterska till vårt team.

Om oss

På dagkirurgiska avdelningen tar vi emot patienter i alla åldrar från ett år och uppåt som ska opereras i lokalanestesi eller narkos. Vi tar hand om den preoperativa vården där vi förbereder patienterna för operation och den postoperativa vården inför hemgång.

Vi erbjuder en arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter och lärande tillsammans med kollegor som har ögat i fokus. Vi arbetar fortlöpande med att utvärdera arbetssätt och att se över våra rutiner tillsammans.

Om tjänsten

Vi söker en sjuksköterska som ska ta hand om våra patienter på dagkirurgiska avdelningen. Du arbetar roterande både i det lokala flödet och i narkosflödet samt vid behov lösa av i receptionen. Arbetet är dagtid med enstaka senare pass i veckan när du ansvarar för stängning och att sista patienten är färdig. Du får individuell inskolning

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av att arbeta inom dagkirurgisk verksamhet så är det meriterande. Du ska behärska svenska väl i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du flexibel och noggrann. Du har lätt för att samarbeta och gillar att arbeta i team. Du trivs även med att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning i sex månader kan bli aktuellt.

Fast rullande schema med tjänstgöring dagtid och något pass i veckan fram till kl 19.

Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi tillämpar registerkontroll innan anställning för denna tjänst.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3010
Kontakt
  • Nanna Penje Kratz, 08-12323560
Publicerat 2024-05-10
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb