Södertälje sjukhus är det lilla sjukhuset med en familjär stämning. Här blir du en del av en kompetent medarbetargrupp med närvarande chefer. Tillsammans ser och använder vi varandras engagemang, kunskap och erfarenheter.

Vi har ett varmt och tillåtande arbetsklimat där en hjälpande hand aldrig är långt borta. Hos oss är ensam inte stark. Vi delar generöst med oss av våra kunskaper och erfarenheter och är nyfikna på andras. Här får du växa och använda din fulla kapacitet, oavsett om du har många års erfarenhet eller nyligen påbörjat din karriär som undersköterska.

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med vårt fantastiska team och vill vara med i vidareutvecklingen av vår intensivvårdsavdelning. Här finns stora möjligheter för kompetens- och verksamhetsutveckling då både utvecklings- och utbildningssjuksköterska finns på plats.

Vi är stolta över vår fina verksamhet, men vi är inte nöjda!

Vi söker nu dig, undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård, till vårt fantastiska team!

Undersköterska på Intensiven på Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus Intensivvårdsavdelning är en allmän intensivvårdsavdelning som tar emot patienter från sjukhusets olika verksamheter så som medicin-, kirurg-, ortoped-, urolog- och kvinnokliniken. På intensivvårdsavdelningen vårdar vi även intermediärvårdspatienter och under jourtid bedriver vi uppvakningsverksamhet. Vi erbjuder dig ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är nyckelord. I det dagliga arbetet ser vi på patientsäkerhet, samarbete och kommunikation som viktiga delar. Vi finns sedan några år tillbaka i nya fina lokaler där stor vikt har lagts på arbets- och patientmiljö. 

Vi erbjuder en personlig introduktion som vi anpassar utifrån dina erfarenheter, kunskaper och behov. Varmt välkommen!

Vad är det bästa med att jobba som undersköterska på intensiven på Södertälje Sjukhus:

- Kollegorna är det bästa!

- Man får använda sin kompetens och utvecklas hela tiden. Vi har en variation av olika patientkategorier, vilket gör att ingen dag är den andra lik.

Kelly, Eva och Josefin, undersköterskor på IVA.

Dina personliga egenskaper:  

Du ska fungera väl i team och ha god samarbetsförmåga samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt. För oss är det viktigt med arbetsglädje, att tänka nytt samt sprida positiv energi. Du tar ansvar för ditt arbete och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Du är trygg i dig själv och vill trivas på ditt jobb. Vi värdesätter att du har ett brinnande intresse för omvårdnad. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet i denna rekrytering. 

Dina kvalifikationer:  

- Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) eller likvärdig undersköterskeutbildning. Se Socialstyrelsen fulla beskrivning av kraven för att få den skyddade yrkestiteln undersköterska. 

- Du har erfarenhet från akutsjukvård.

- Erfarenhet av intensivvård eller/och utbildad specialistundersköterska inom intensivvård/anestesi/operation är meriterande.

Anställningsform:  

Tillsvidare, heltid, blandat dag- kväll och nattjänstgöring, samt helg.

Från och med den 1 juli 2023 kommer undersköterska bli en skyddad yrkestitel. Det innebär att du behöver ha ett utfärdat bevis från Socialstyrelsen om att få använda yrkestiteln undersköterska. Innehar du inte detta bevis kommer din yrkestitel istället bli sjukvårdsbiträde, till dess att bevis eventuellt kan uppvisas. Läs mer om kraven för att kunna få bevis om den skyddade yrkestiteln undersköterska på Socialstyrelsen

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2980
Kontakt
  • Wictoria Ölverud, 08-12325940
  • Ulrika Lyvik, 08-12325619
Facklig företrädare
  • Kommunal, 08-12324000
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb