Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Cancer, Huvud- hals- lung- och hudcancer

Bli en del av vårt multidisciplinära team och sträva efter att ge våra patienter den bästa vården. Här erbjuds du inte bara möjligheter till forskning och utveckling, utan också en plattform för din professionella tillväxt. Ta chansen att vara med och göra skillnad - ansök nu!

Vi erbjuder
En specialistläkartjänst vid Medicinska Enheten ME för Huvud-, Hals-, Lung- och Hudcancer där vi  bedriver både öppenvård och slutenvård med behandlingsmetoder som omfattar såväl kirurgi, farmakoterapi och strålbehandling.

Hos oss erbjuds du ett arbete i multidisciplinära arbetsteam där vi bedömer, prioriterar och handlägger patienter vid en rad specialmottagningar för att optimera patienternas behandlingar.

Hos oss finns också stora möjligheter till att forska och vi ser även att du medverkar i vår utvecklings- undervisningsverksamhet.

Du kommer självklart även ha möjlighet att ta del av de generella erbjudanden och förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder såsom generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till bruttolöneväxling för individuellt pensionssparande.

Om tjänsten
Som specialistläkare hos oss kommer du att arbeta med utredningar, diagnostik och handläggning av intrathorakala tumörer.

Inom enheten finns tre patientflöden: Lungcancer, Huvud-halscancer, Melanom och Okända primärtumörer samt ST utbildning inom Onkologi.

Du förväntas engagerad dig och delta i undervisning av såväl blivande läkare som andra yrkesgrupper och då forskning är en integrerad del av verksamheten bidrar du även i olika kliniska studier.

Du kommer även att vara delaktig i jourlinjen för onkologi.

Läs gärna mer om oss här!

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.

Vi söker
Dig som är noggrann och engagerad av våra diagnosgrupper och patienter och som även har ett intresse för strålbehandling som behandlingsmetod.

Du har god samarbetsförmåga och är inriktad på arbete inom en tvärdisciplinär konstellation. Som kollega är du en inspirerande och duktig ledare som har erfarenhet av praktiskt förbättringsarbete och projektarbete i team.

Du förväntas vara ett föredöme, visa personlig omtanke och motiverande för andra i teamet.

Kvalifikationer
Krav: 
- svensk läkarlegitimation och specialistbevis i Onkologi
- erfarenhet av kliniskt arbete inom området

Meriterande: 
- disputation
- erfarenhet av handledning och undervisning av yngre kollegor
- intresse och erfarenhet av forskning och utveckling

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

- Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2974
Kontakt
  • Olof Hjorthorn, 08-12372586
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen, lakarforeningen.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-06

Tillbaka till lediga jobb