Psykiatri Södra Stockholm, Psykosmottagning Södermalm

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram och vi satsar fortsatt ambitiöst på utvecklingsarbete i områdena patientsäkerhet, personcentrering, vårdprocesser och naturligtvis personalen. Vi är över 850 engagerade medarbetare som vill kunna erbjuda våra patienter en god, säker och jämlik vård.

 

Om Psykosmottagning Södermalm

Vi är en välstrukturerad öppenvårdsmottagning med brinnande intresse och engagemang för patienter med psykossjukdomar. Vi har utmärkta förutsättningar att skapa psykosvård i bästa klass. För oss är viktiga värderingar att ha patientens fokus, tillgänglighet, gott bemötande och patientupplevd kvalité.

Mottagningen består av specialistläkare, Case managers, ett mobilt team, en sjuksköterskemottagning. Därtill arbetar, psykologer, arbetsterapeut, sjukgymnast, kurator och sekreterare på mottagningen. Totalt är vi drygt 30 personer.

 

Dina arbetsuppgifter

Arbetsmetoden baserar sig på ”Mindre intensiv Case management i form av resursmodellen” och betonar kontinuitet och flexibilitet i bemötandet av en patientgrupp med varierande vårdbehov. En Case manager ansvarar för planering, samordning och utvärdering av behandling och stödet för patienten. Som Case manager kommer du även arbeta med behandling individuellt och/eller i grupp utifrån behandlingsutbudet för psykosprocessen.

Rollen kräver självständigt aktivt förhållningssätt gällande arbete i de olika faserna i vårdprocessen. Vården planeras och genomförs i samråd med ansvarig läkare och det tvärprofessionella teamet på mottagningen. Samverkan med vårdgrannar och socialtjänst förekommer i de flesta fall. Behandling sker utifrån evidensbaserade metoder och i enlighet med nationella vårdprogram och SLSO:s framtagna process för denna målgrupp.

Vi arbetar i datajournalsystemet Take Care.

 

Varför ska du välja oss?

Vi erbjuder möjlighet att jobba på en trygg, välstrukturerad arbetsplats med möjlighet till utveckling individuellt och i grupp. Arbete är stimulerande och omväxlande då vi jobbar både på mottagning och i patientens närmiljö. Vi erbjuder en trevlig flexibel arbetsmiljö med många fina kollegor där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården och där du kan göra skillnad. På köpet får du ett tryggt och tydligt ledarskap som har målet att skapa de bästa förutsättningarna för dig att lyckas med uppdraget.

Vi är måna om medarbetarnas hälsa och erbjuder en friskvårdstimme/ vecka och friskvårdsbidrag på 5 000 kronor/år. Flextid och fri sjukvård i öppenvård. Mer om våra förmåner här: https://slsoinsidan.slso. sll.se/min-anstallning/lon-och-formaner/

 

Kvalifikationer:

Du har relevant utbildning inom området, Du är en psykiatrisjuksköterska eller undersköterska med psykiatriinriktning och /eller har en lämplig Case managerutbildning

Vi söker dig som har erfarenhet och rutin av att jobba inom psykiatrisk öppenvården helst inom psykosvården. Du har förmåga av att arbeta strukturerat. Du trivs med att jobba i team med andra professioner och räds inte att jobba nätverksbaserat. Du är driven och tar egna initiativ. Genuint intresse och nyfikenhet för målgruppen kommer att göra att du trivs hos oss. Kompetens/erfarenhet inom behandlingsformer som IPT-K, PNU, IMR, KBT, NECT är meriterande.

 

Personliga egenskaper:

Du arbetar självständigt och strukturerat, målmedvetet och tar egna initiativ. Du jobbar flexibelt och hittar kreativa lösningar tillsammans med andra. Du är nyfiken och har förmågan att kunna möta patienter i väldigt skiftande mående. Till sist du är en god medarbetare.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2954
Kontakt
  • Mika Hellström, 0812341605
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490,lena.elfstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-05-28

Tillbaka till lediga jobb