Karolinska Universitetssjukhuset,Tema Akut och Reparativ Medicin Huddinge

Är du intresserad av akut kirurgi och letar efter en arbetsplats där din kompetens och din arbetsmiljö står i fokus? Då har du hittat rätt!

Du erbjuds

 • en arbetsplats som arbetar för ett balanserat och hållbart arbetsliv
 • tydliga karriärvägar med möjlighet för tjänstestrukturer som till exempel Biträdande universitetssjuksköterska (BUS), studentansvarig eller chef
 • kompetensutveckling i det dagliga är något som vi värderar högt. Detta anordnas av vår engagerade BUS som arbetar mycket aktivt med olika typer av kompetensutveckling på arbetsplatsen: scenarios, workshops, föreläsningar
 • möjlighet till specialistutbildning inom akutsjukvård eller kirurgisk vård
 • möjlighet att rotera till andra enheter inom vårt omvårdnadsområde.

Självklart får du också ta del av våra generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder dig.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Tema ARM – Akut och Reparativ Medicin inom Karolinska Universitetssjukhuset.

Om tjänsten

Medarbetargruppen består av sjuksköterskor och undersköterskor i olika åldrar och med olika kompetens. Det vi alla har gemensamt är vår vilja att bedriva omvårdnad i toppklass och att ständigt utveckla omvårdnaden för patienterna till det bättre. Förutom det så tycker vi som arbetsgrupp att det ska vara roligt att gå till arbetet och det är ofta nära till skratt hos oss.

På vår avdelning vårdar vi patienter med akuta kirurgiska och traumadiagnoser som kräver operation. Vi erbjuder en varierande patientgrupp med olika åldrar och sjukdomstillstånd, med fokus på pre- och postoperativ vård.

Vi är en del av Tema Akut & Reparativ Medicin med 20 vårdplatser vardagar och 15 vårdplatser på helger. Vanliga diagnoser inkluderar cholesystit, pankreatit, GI-blödningar och mer. Vi tar emot patienter från 15 år och uppåt, oftast direkt från akuten.

Vi söker sjuksköterskor som kan leda omvårdnaden i teamet och agera snabbt vid förändringar i patientens tillstånd. Rollen innebär ansvar för pre- och postoperativ vård, inklusive övervakning av vitala parametrar och hantering av olika procedurer och utrustning. Vi trivs i ett högt tempo och är en positiv arbetsgrupp som strävar efter att leverera högkvalitativ vård och ha roligt tillsammans.

Vi söker dig som

 • vill utvecklas inom kirurgisk vård
 • tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat
 • arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser meningsskiljaktigheter konstruktivt
 • trivs i högt arbetstempo och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet inom akutsjukvård

Om rekryteringsprocessen

Urval kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan – Tillsammans är vi Karolinska!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2939
Kontakt
 • Siri Odelfalk, 0724-682378
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet Huddinge, vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb