Nu har Du möjlighet att bli en del av Brommaplans hemsjukvård!

Vill du vara med och utveckla hemsjukvården tillsammans med duktiga kollegor har du nu en möjlighet.

Hemsjukvården är gemensam med Abrahamsbergs vårdcentral med totalt ca 230 inskrivna patienter och drivs av ett engagerat team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Här arbetar du som läkare självständigt och kan styra din arbetsdag i nära samarbete med sköterskor och undersköterskor. Du gör hembesök, såväl planerade som akuta, själv eller tillsammans med sjuksköterska/undersköterska.

Du ingår i Brommaplans vårdcentral, som är en stor verksamhet med 21.000 listade patienter och närmare 60 fantastiska medarbetare. 10 allmänspecialister med bred erfarenhet och hög medicinsk kompetens, 8 ST- och 1 AT-läkare arbetar här. Varje vecka har vi läkarmöte för fortbildning. 

Vi arbetar för kvalitet med patienten i fokus och drivs inte av vinst. Arbetsglädje är viktigt. Under devisen ”Bäst-i-väst” strävar vi tillsammans mot att bli den bästa tänkbara arbetsplatsen. Du kan läsa mer om oss på Brommaplans vårdcentral (regionstockholm.se)

Låter det intressant och du vill veta mer – hör av dig!

Vi kan erbjuda dig att arbeta på en vårdcentral med bra arbetsvillkor, en stimulerande arbetsmiljö i trevliga lokaler och kontinuerlig kompetensutveckling för dig i din yrkesprofession.

SLSO erbjuder flera förmåner, bl.a har vi friskvårdsbidrag, fri sjukvård och erbjuder möjlighet till löneväxling. Du kan läsa mer om det på Förmåner hos Stockholms läns sjukvårdsområde (regionstockholm.se) 

Arbetsbeskrivning:

Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter för allmänspecialist eller geriatriker på vårdcentral och hemsjukvård. 

Vi erbjuder ett omväxlande arbete kring akuta och kroniska sjukdomar, förebyggande insatser kring levnadsvanor mm. Arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet. Vi värnar om god fortbildning och hög medicinsk kvalité. 

Välkommen till ett meningsfullt jobb!

Kvalifikationer:

Specialist i allmänmedicin eller geriatrik med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet som färdig specialist är meriterande. Intresse för handledning välkomnas.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid 100%. Arbetstid måndag-fredag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Personliga egenskaper:

Vi tror att du som person är positiv, ser lösningar och är flexibel. Du arbetar självständigt, är kommunikativ och fungerar bra i team samt vill vara med och bidra till förbättring.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information: 

Vi går löpande igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bromma
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2936
Kontakt
  • Mikael Pettersson, Verksamhetschef, 073-9661578
Facklig företrädare
  • Maria Sjödahl, SLSO’s Läkarförening, 070–2667094
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb