Fridhemsplan - Akuten

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på
regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte.


Vill du arbeta på en specialistklinik där klinik, forskning och utbildning sammanvävs? Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas?

Nu söker vi en tandhygienist som vill vara med och driva Parodontologikliniken i Eastmanhuset framåt. 


Eastmaninstitutet är Folktandvårdens specialistklinik i Stockholm med topprenoverade lokaler med utsikt över Vasaparken i hjärtat av Stockholm. Huset består av nio avdelningar, 61 behandlingsrum och vi är cirka 250 anställda. Eastmaninstitutet är ett nav i kunskapsöverföringen inom både specialist-och allmäntandvård i och med att samtliga odontologiska specialiteter samlats i ett och samma hus och är remissinstans för hela region Stockholm.

När du blir en av oss
Vi behandlar främst vuxna patienter som behöver specialisttandvård i Parodontologi och rehabilitering med implantat men vi behandlar även barn och ungdomar. Kliniken bedriver ST-utbildning, forskning, kompetensutveckling gentemot allmäntandvården och deltar aktivt i utvecklingen av specialisttandvården i Stockholm. Vi är en stor arbetsplats som kännetecknas av positiva och kompetenta medarbetare. Idag arbetar sex fantastiska tandhygienister på kliniken, 13 tandläkare (specialister i Parodontologi, ST-tandläkare, meriteringstandläkare) jämsides med våra 10 tandsköterskor.  Du kommer att ha stora möjligheter till kompetensutveckling inom ämnesområdet Parodontologi. Tjänsten kan bli förlagd någon dag per vecka på avdelningen för protetik för att där stötta de patienter som genomgår större bettrehabiliteringar med implantat.

Vidare som person är du positiv även i utmanande situationer samtidigt som du etablerar förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem samt drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Din bakgrund
Du är legitimerad tandhygienist med tidigare erfarenhet av patienter med grav parodontit och periimplantit. För dig är tandvård av god kvalitet och ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor en självklarhet. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

  • Friskvårdsbidrag på 5 000 kr
  • Tjänstepension
  • Löneväxling till pension
  • Extra semesterdagar till dig över 40 år
  • Tillägg vid föräldraledighet
  • Möjlighet till del av incitamentsmodell
  • Frisktandvård
  • Subventionerad läkarvård

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast den 26 maj-2024. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du söker via vårt rekryteringssystem där du registrerar ditt CV och ett personligt brev samt bifogar ett intyg på din legitimation. Vi är intresserade av både heltid och deltidsarbetande kollegor. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna klinikchef Carolina Modin, tel 072-582 23 84 eller arbetsledare Vasiliki Dimou Goteva, tel 070-269 76 84.

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda och ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra! Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en arbetsplats där vi trivs och vill arbeta länge.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2918
Facklig företrädare
  • Helen Ahlgren, SRAT, 08-12316980
Publicerat 2024-05-03
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb