Ekonomiavdelning, Redovisningssektion

Ekonomiavdelningen på Södersjukhuset består av totalt 30 personer och är uppdelad på tre sektioner; Redovisningssektionen, Controllersektionen samt sektionen Produktionsstyrning och BI-stöd. På Redovisningen arbetar 9 personer varav 4 redovisningsekonomer. Nu söker vi en ny kollega!

Arbetsbeskrivning

Inför hösten står Redovisningssektionen inför en tillfällig ökning av arbetsuppgifter, vi behöver därför förstärkning under en övergångsperiod. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande och omfatta allt från bokslutsarbete med kontoavstämningar och tillhörande utredningar/analyser till kundfakturering. Även andra uppgifter som är vanligt förekommande inom redovisning kan bli aktuella.

Tjänsten är en visstidsanställning fram till 31 mars 2025 och vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt.

Kvalifikationer

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och söker en nyfiken och lösningsorienterad ekonom. Du är strukturerad och noggrann. Du kan arbeta enskilt men även samarbeta med andra. Du tar självklart ansvar för dina arbetsuppgifter och förstår vikten av att arbeta mot deadlines i bokslut.

Kompetenskrav:

  • Goda kunskaper i redovisning och bokslutsarbete och vi ser gärna att du har en akademisk utbildning i ekonomi/redovisning. Gymnasial ekonomiutbildning kompletterad med relevant arbetslivserfarenhet kan vara ett alternativ.
  • Goda kunskaper i MS Office, framför allt Excel, och gärna erfarenhet av flera olika ekonomisystem.
  • Du uttrycker dig väl och obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

  • Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
  • Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och intervjuer. 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenkommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2903
Kontakt
  • Åza Lundwall, 08-12359213,aza.lundwall@regionstockholm.se
Facklig företrädare
  • SACO, Växel:08-12361000
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-05-27

Tillbaka till lediga jobb