På avdelning 19 tar vi hand om elektiva och akuta patienter inom områdena ortopedi och urologi, där den största gruppen har ortopediska åkommor. Vi är ett trivsamt arbetslag som nu behöver förstärka vårt team. Vi söker dig som tillsammans med kollegor och chefer vill bidra med dina kunskaper för att både bibehålla samt utveckla avdelningen framåt.

Verksamhetsområde Vård på Södertälje sjukhus deltar i studien Magnet4Europe som syftar till att främja en bra arbetsmiljö och en attraktiv arbetsplats, med ett gott ledarskap som stödjer förbättringsarbete och en stark omvårdnadsprofession. Vi tar också ansvar för kompetensutveckling och bedriver kontinuerligt föreläsningar av både läkare och andra personalkategorier. 

Sjuksköterska på Södertälje sjukhus:  

Att avdelningen har två specialiteter, ortopedi och urologi, gör att du kommer att hantera många vårdtekniska moment som gör att du som sjuksköterska får en bra grund att stå på och en bred erfarenhet framåt i din karriär. Som sjuksköterska på vår avdelning är mycket av ditt arbete fokuserat kring smärtlindring, såromläggningar, antibiotikabehandling samt pre- och postoperativ vård. Handledledning av personal och studenter ingår i arbetsuppgifterna. Du är en del i ett multidisciplinärt team där alla yrkeskategoriers erfarenheter och kompetenser bidrar till en högspecialiserad ortopedisk och urologisk vård. Möjlighet finns att varva avdelningsarbete med mottagningsarbete eller kombinerat på annan avdelning för att ytterligare fördjupa och bredda dina kunskaper.

Vi arbetar med ständiga förbättringar och har väl fungerande vårdkedjor. Vi erbjuder en individuellt anpassad inskolning med erfarna och kompetenta sjuksköterskor. Vi använder oss av mentorskap som pågår i 1 år. Till dig som är helt ny i din yrkesroll har vi ett mycket uppskattat utbildningsprogram som löper under din första tid som anställd hos oss.

Det här säger medarbetare som arbetar på avdelning 19:

Medarbetarna beskriver arbetsplatsen som strukturerad, bra samarbete och stark teamkänsla. Vi arbetar i team med sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och läkare.

Dina personliga egenskaper:  

Vi söker dig som har intresse, engagemang och motivation att arbeta och utveckla arbetet kring vår patientvård. Du har en god självinsikt och samarbetsförmåga samt viljan att utveckla både dig och verksamheten.  Vi arbetar strukturerat med förbättringsarbeten.  

Dina kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet från akutsomatisk verksamhet, men du är också välkommen som nyexaminerad.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde snarast. Vi arbetar med 24/7-avtalet som bl.a. ger förkortad veckoarbetstid vid förtätad helgtjänstgöring och/eller schemalagt nattarbete. Intervjuer kommer ske fortlöpande.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2897
Kontakt
  • Katarina Eriksson, 08-12324148
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12324000
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb