Stockholms läns sjukvårdsområde, Primärvård

Är du en erfaren chef och ledare med kunskap och erfarenhet av primärvården och redo för ett inspirerande arbete där Du tillsammans med medarbetare leder Hallonbergens vårdcentral in i framtiden?

Om primärvård SLSO:

Rätt vård när och där Du behöver den!

Hallonbergens Vårdcentral är en resultatenhet inom Primärvården, Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Primärvård innefattar vårdcentraler, mottagningar inom rehabilitering, logopedi, barnmorskemottagningar, barnavårdscentraler samt ungdomsmottagningar. Verksamhetsområde Primärvård har drygt 90 resultatenheter och ca 3800 medarbetare. Vi finns i hela Stockholms län, från Södertälje i söder till Sigtuna i norr.

Genom vår digitala plattform ”Alltid Öppet” erbjuder vi vård via videomöten och chatt.

Vi erbjuder:

Goda förutsättningar för att Du ska lyckas!

Som verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för hela resultatenheten inklusive ekonomi, personal, miljö och arbetsmiljö. Du kommer att ingå i en grupp tillsammans med andra verksamhetschefer i området och i ett nätverksforum med närliggande vårdgrannar. Du arbetar även nära funktionen lokal ekonom och HR-konsult.

Som ny chef i företaget deltar Du i introduktionsprogram och erbjuds en mentor. Inom SLSO finns olika karriärvägar och vi är måna om din ledarutveckling där olika utbildningsinsatser erbjuds.

 

Om Hallonbergens vårdcentral

Vårdcentralen ligger i Sundbyberg i Hallonbergens centrum, nära både tunnelbanan- och busstationen med 15 min resa till Stockholms central. På enheten arbetar ca 20 medarbetare som ombesörjer primärvård för drygt 7500 listade patienter.

Verksamheten erbjuder husläkarmottagning, flera sjuksköterskeledda mottagningar, medicinsk fotsjukvård, psykosocialt team och hemsjukvård till för närvarande 55 inskrivna patienter. I uppdraget ingår även folkhälsoinriktat arbete till befolkningen i närområdet.

Vårdcentralen betjänar ett varierat och stabilt befolkningsunderlag bestående av invånare från både flerfamiljshus och villaområden i alla åldrar.

Tillsammans utvecklar vi hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, tillgänglighet och patientsäkerhet.

 

Om dig:

Du har en akademisk utbildning inom hälso- och sjukvård, företrädesvis som sjuksköterska eller läkare och har god klinisk insikt om vårdcentralens arbete och utmaningar samt dess vårdavtal. Du har även dokumenterad erfarenhet av chefs- och ledaruppdrag.

Arbetet kräver god samarbetsförmåga eftersom du kommer att ha nära kontakt med många olika verksamheter. Som ledare är Du synlig, närvarande och lyhörd. Du är tydlig och har förmåga att motivera dina medarbetare att uppnå verksamhetens mål samt ge medarbetarna möjligheter att utvecklas genom feedback och återkoppling. Har du tidigare arbetat med utveckling och implementering av nya arbetssätt är det ett plus.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om rollen:

En ledare i förändringen!

- Utöva förändringsledning.

- Vidareutveckla digitala arbetssätt.

- Vara en chef med förmåga till innovation, utveckling och samverkan i dialog.

- Nyttja ett helhetstänk kring långsiktighet och hållbarhet.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid i din yrkesprofession och i tjänsten som verksamhetschef ett tidsbegränsat förordnande, heltid om tre år som därefter kan förlängas.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundbyberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2892
Kontakt
  • Suzana Björnstedt Buhovac, närsjukvårdschef , 070-0011273
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
  • Gunilla Wurtzel, Akademikerförbundet SSR, 08-12340487
  • Annika Stigmanslid, Vårdförbundet, 08-12340497
  • Janne Virtanen, SACO, 08-12347529
  • Nurgül Dinler, Kommunal , 010-4429009
  • Gunnar Berglund, Läkarförbundet, 072-7249652
Publicerat 2024-05-03
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb