Är du intresserad av ledarskap och utveckling? Vill du vara med och bidra till en god och säker postoperativ vård av högsta kvalitet? Då kan detta vara tjänsten för dig!

VO Perioperativ vård och Intensivvård (PVI) med 650 anställda, är en universitetssjukvårdsenhet (USV-enhet) där vård, forskning, utbildning, och implementering av ny kunskap är kärnuppdrag.

Intensivvården på Södersjukhuset ansvarar för den tyngre postoperativa vården med 25 postoperativa vårdplatser. IVA har 12 vårdplatser. Vi erbjuder postoperativ och intensivvård av hög kvalitet till samtliga verksamhetsområden inom Södersjukhuset. Vi vårdar även barn.

Avdelningsledningen består av vårdchef, 5 vårdenhetschefer, sektionschef (överläkare) och överläkare (MLA). Du är direkt underställd vårdchefen.

Arbetsuppgifter:
Ditt uppdrag är ett delat ledarskap tillsammans med 4 andra vårdenhetschefer. Du kommer att ha huvudansvaret för den postoperativa enheten. Ni ansvarar för personalledning, verksamhetsutveckling och planering. Uppgifterna innebär allt från att vara koordinator i den dagliga verksamheten till kvalitets- och förbättringsarbete. Du ansvarar också för omvårdnadsarbetet, arbetsmiljö, miljö på arbetsenheten och att utveckla samverkansformer inom den egna enheten och samarbetspartner utanför det egna verksamhetsområdet. Du är närmaste chef för ca 30 medarbetare.

Anställningsform:
Tidsbegränsat chefskap med tillsvidareanställning som intensivvårdssjuksköterska.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är leg sjuksköterska med specialistutbildning i intensivvård.
Chefsutbildning och erfarenhet av chefsuppdrag är meriterande.

Personliga egenskaper:
- Du är tydlig och närvarande chef som är intresserad av att arbeta i en organisation med delat ledarskap.

- har förmåga att leda och utveckla dina medarbetare.

- är engagerad i ditt ledarskap och vill utvecklas både som person och ledare.

- har en god tvärprofessionell samarbetsförmåga.

- har helhetsperspektiv på verksamheten samt förmåga att kunna se och företräda enskilda medarbetare och gruppers behov.

- är en god förebild i organisationen och har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat i arbetsgruppen.

- företräder Södersjukhusets vision, värderingar, ledar- och medarbetarsyn. Ledar- och medarbetarsyn är ett stöd i hur vi fattar beslut och agerar mot varandra.

Information om tjänsten lämnas av:
Vårdchef Thorleif Rosander
08-123 622 37

HR-Partner Karl Kristensson 08-123 615 90

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet: Angelica Enqvist, Markus Frick, Ursula Ochoa Lindberg och Marcel Bieg
tel:08-12361880
Kommunal:
tel:08-12361880 Ellinor Lindström, Jeanette Ekstam

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. Din ansökan är inte komplett utan bifogat examensbevis samt CV. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och ser fram emot din ansökan! 

 Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2886
Publicerat 2024-05-02
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb