SLSO, Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Centrummottagningen

Beskrivning

Centrummottagningen är en specialiserad öppenvårdsmottagning riktad till patienter med psykossjukdomar.

Hos oss arbetar psykologer, sjuksköterskor, läkare, kurator, arbetsterapeut, skötare och medicinska sekreterare med gedigen erfarenhet.

Mottagningen samverkar med heldygnsvårdsavdelningarna vid Danderyds sjukhus och St Görans sjukhus samt med vår mobila akutenhet.

Vi är en trivsam mottagning med god och hjälpsam stämning. Vi tar ett helhetsgrepp om patienters hälsa och ser forskning som bedrivs på kliniken som ett naturligt komplement till vår verksamhet.

Mottagningen ligger i Solna centrum. De allmänna kommunikationerna är utmärkta och man kan ta sig till mottagningen med buss, T-bana, spårvagn eller pendeltåg.

Vi är i en spännande utvecklingsfas avseende behandlingsutbud och arbetssätt och söker nu Dig som vill bidra med ditt engagemang och kompetens.

Centrummottagningen ingår i Psykiatri Nordväst – en välbemannad universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Vi tillhandahåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård och har ca 550 engagerade medarbetare som ständigt strävar efter att ge patienterna en god, säker och jämlik vård. Det är viktigt för oss att erbjuda en hög tillgänglighet och en välfungerande vårdkedja, där öppen- och heldygnsvården har ett nära samarbete. Vi ser också patientens delaktighet samt samarbetet med närstående och vårdgrannar som mycket viktigt.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som specialistläkare är att tillsammans med övriga personalgrupper ge en professionell vård och behandling till patienter med psykossjukdom. Handledning av kandidater, underläkare och ST-läkare ingår i arbetsuppgifterna. 

Kvalifikationer

Du är specialistläkare i psykiatri med ett genuint intresse för vår patientgrupp. Du har klinisk erfarenhet som specialistläkare inom psykosvård och trivs att arbeta med psykiatrisk diagnostik och behandling, men även utvecklingsarbete. Vi söker dig med god samarbetsförmåga, lyhördhet, engagemang och gott kliniskt omdöme, som känner tillfredsställelse i patientmöten och teamarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidareanställning, heltid 40 timvecka. Tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder generösa förmåner så som exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, fri öppen sjukvård, flertalet försäkringar och utökat antal semesterdagar för dig över 40 år. Vi tillämpar individuell lönesättning. 

Vi ser fram emot Din ansökan!

Läs mer om oss på: www.psykiatrinordvast.se 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2873
Kontakt
  • Tf Enhetschef Nalin Bilek Ince, 0812344026
  • Medicinskt ansvarig överläkare Costas Pombatziz , 0812368242
Facklig företrädare
  • Madeleine Liljegren, Läkarförbundet, madeleine.liljegren@regionstockholm.se
Publicerat 2024-05-02
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb