Vill du vara med och driva vår BB-mottagning? Här får du möjlighet att leda kompetenta medarbetare och bli en del i utvecklingen av eftervården. Inom kort kommer vi att starta en ny vårdmodell där vi kan erbjuda hembesök efter att man fött barn. Vi har som mål att ge vård på rätt vårdnivå och alltid utgå från familjens behov. Välkommen med din ansökan!

 

Bli en del av vårt team inom obstetriken

Som chef inom obstetriksektionen har du ett nära samarbete med övriga chefer, bemanningsassistenter och medicinskt ledningsansvariga läkare. På Kvinnokliniken arbetar vi tillsammans och som chef i första linjen har du en väldigt viktig roll i vår gemensamma vision att tillsammans skapa Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning.

Rollen innebär ansvar för verksamheten, personalen och ekonomin för enheten. I uppdraget är du närmsta chef för ca 15 medarbetare. Du rapporterar till vårdchefen och har olika stödfunktioner som du kan vända dig till tex gällande ekonomi, patientsäkerhet och personalfrågor.

 

Om dig

Vi söker dig som har bakgrund som barnmorska och tidigare chefserfarenhet på minst tre år. Du har ett stort intresse för ledarskapsfrågor och sätter arbetsmiljö och patientsäkerhet i fokus samt drivs av att göra förbättringar för att skapa en attraktiv arbetsplats. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av projektledning.

Du är en person som arbetar utifrån ett coachande förhållningssätt och är lyhörd för dina medarbetare. Du är en utåtriktad, prestigelös lagspelare med ett mycket gott bemötande. Att ta ansvar, sätta sig in i nya situationer och ha ett helhetsperspektiv faller sig naturligt för dig.

 

Information om tjänsten

  • Tillsvidareanställning som barnmorska
  • Tidsbegränsat chefsförordnande om fyra år med möjlighet till förlängning
  • Danderyds sjukhus erbjuder bra utvecklingsmöjligheter för dig som chef genom sjukhusets egna ledarskapsprogram samt regionsövergripande kurser
  • Tillträde enligt överenskommelse

 

Dina förmåner

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

På Danderyds sjukhus har vi en gedigen chefsrekryteringsprocess, med olika steg och tester. Den första intervjun sker med rekryterande chef och HR-partner. Om du går vidare i processen får du genomföra en personlighetstest och ett logiskt analytiskt test. Återkoppling från testerna genomförs i samband med att du träffar vår chefsrekryteringsgrupp på en djupintervju. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser med syfte att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

 

Utveckling av eftervården

Kvinnokliniken bedriver akut och specialiserad vård med hög kompetens inom öppen och sluten vård. Verksamhetsområdet är indelat i en gynekologisk och en obstetrisk sektion. Obstetriksektionen består av flera olika delar. Vi har vår förlossningsenhet där vi under 2024 ska handlägga 5000 förlossningar. Vi har två eftervårdsavdelningar samt en BB mottagning. Utöver detta så har vi även en akutmottagning som är kopplad till förlossningen samt en specialistmödravårds enhet. Under 2024 kommer vi att utveckla eftervården med fler digitala lösningar för att skapa en trygghet för våra familjer när dom har gått hem. I denna lösning så kan familjerna snabbt komma i kontakt med oss, vi skapar ett BB-online där vi finns tillgängliga stora delar av dygnet. Vi kommer även under 2024 kunna erbjuda hembesök till de som behöver.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående, enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2859
Kontakt
  • Åsa Erhardsson-Widén, 08-12359078
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
  • Lokala företrädare för respektive fackförbund, 08-12355000
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-05-20

Tillbaka till lediga jobb