Välkommen till Handens Vårdcentral! Vi växer och behöver utöka vår bemanning med en till Distriktssköterska/sjuksköterska på heltid. Vi söker nu dig som är distriktssköterska/sjuksköterska med erfarenhet av diabetes och vill jobba på vår mottagning. 

Vår arbetsplats

Vår mottagning ligger belägen i en vacker skärgårdskommun med goda kommunikationer. Hos oss arbetar sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och läkare tillsammans i team. Vi har en öppen dialog och nära till teamarbete i all patientkontakt. Som anställd hos oss och i Stockholm läns landsting finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi erbjuder olika förmåner som exempelvis fri sjukvård i öppenvård samt friskvårdsbidrag. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär sedvanligt arbete som distriktssköterska/sjuksköterska. Du planerar dina besök i samråd med övriga kollegor i teamet och arbetar från en gemensam lista med våra diabetespatienter. Daglig rådgivning samt tidsbokning i Teleq, chatt och 1177. Enheten ligger beläget på Handens sjukhus. Vi har ca 20300 listade patienter varav 160 är inom hemsjukvården. Samverkan med övriga vårdaktörer som kommun, anhöriga och slutenvården är viktigt för oss och tillhör det dagliga arbetet. 

Kvalifikationer

Distriktssköterska/sjuksköterska med erfarenhet av diabetes. Erfarenhet av primärvård samt journalsystemet Take Care, Life Care och Teleq är meriterande. 

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är positiv och kan ta eget ansvar. Du ser lösningar, är flexibel, gillar att jobba i team samt har en god prioriteringsförmåga. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid 100%. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haninge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2848
Kontakt
  • Linda Nilsson, Enhetschef, 070-2246604
Facklig företrädare
  • Ulrika Sundbye, vårdförbundet , 08-12340493
Publicerat 2024-04-30
Sista ansökningsdag 2024-08-28
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb