Folktandvården Lidingö

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte.

Vi söker en glad och serviceinriktad tandsköterska till Folktandvården Lidingö. Vi erbjuder dig att bli en del av ett företag som kännetecknas av värme och omsorg, där du får vara med och påverka Region Stockholms folkhälsa till det bättre.

En modern klinik på hälsans ö 
Folktandvården Lidingö nära Ropstens tunnelbana söker en tandsköterska. Vår nyrenoverade och moderna klinik ligger nära utmärkta kommunikationer som tunnelbana, bussar och Norra Länken. Hos oss får du ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. 

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att arbeta i team med tandläkare. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete med stort fokus på kundservice. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor. För dig som är nyexaminerad tandsköterska finns erfarna kollegor på kliniken som stöd och upplärning.  

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och du får gärna ha god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift.

Du tar ansvar för din uppgift och driver dina arbete vidare på ett strukturerat sätt. Vidare planerar, organiserar och prioriterar du arbetet inom uppsatta tidsramar. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och konstruktiv. Meriterande för rollen är erfarenhet av journalsystemet T4, Office 365 och tidigare utbildning inom IT. 

Som tandsköterska hos oss på Folktandvården Stockholm finns det möjlighet till:

 • Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode
 • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom nischtandsköterska, profylaxtandsköterska, BVC-informatör, flourtant och arbetsledare
 • Helgtjänstgöring med extra helgtillägg

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

 • Ett friskvårdsbidrag på 5 000 kr
 • Tjänstepension
 • Löneväxling till pension
 • Extra semesterdagar till dig över 40 år
 • Ett tillägg vid föräldraledighet
 • Möjlighet till del av incitamentsmodell 
 • Frisktandvård
 • Subventionerad läkarvård

Anställning
Välkommen med din ansökan senast måndag den 21 maj 2024. Tjänsten är tillsvidare på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Ansök idag! Vi tar referenser från din klinikchef om du varit/är anställd hos oss.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna:
Klinikchef: Anna Julin tel. 08-123 155 45.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50% -100%
Ort Lidingö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2842
Facklig företrädare
 • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
Publicerat 2024-04-30
Sista ansökningsdag 2024-05-21

Tillbaka till lediga jobb