Är du sjuksköterska med erfarenhet på Endoskopimottagning som vill vidareutbilda dig till skopist? Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning med lön under studietiden. Erbjudandet gäller både dig som arbetar som sjuksköterska på Danderyds sjukhus Endoskopicentrum idag och dig som vill börja arbeta hos oss. Efter avslutade studier fortsätter du hos oss på Endoskopicentrum som skopist . Här arbetar idag två specialistutbildade sjuksköterskor inom endoskopi, flera kirurger, gastroenterologer och 16 assisterande sjuksköterskor.  

 

Vårt anställningserbjudande

Utbildningen till endoskoperande sjuksköterska omfattar ett och ett halvt år på distans, några dagar på internat och med praktik här på enheten. Hösten 2025 kommer vi att flytta till nya moderna lokaler. 

Som endoskoperande sjuksköterska hos oss på Endoskopicentrum blir du del i ett kunnigt och sammansvetsat gäng med mycket glädje, öppenhet och nyfikenhet.  Vi har ett nära samarbete med anestesikliniken, centraloperation och övriga avdelningar på sjukhuset.  Vi värnar om att säkerställa en trygg miljö för både patienter och medarbetare och erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. 

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

Allt om dina förmåner

 

Arbetsbeskrivning
På Endoskopicentrum gör vi både elektiva och akuta undersökningar och avancerade terapier. Våra endoskoperande sjuksköterskor gör självständiga bedömningar och fattar beslut om provtagning eller terapi.  Alla i teamet har ett gemensamt ansvar för ett säkert omhändertagande av patienten, det finns ett tätt samarbete med kirurger och gastroenterologer.

 

Kvalifikationer

Sjuksköterska med minst fem års erfarenhet inom endoskopi som assisterande sjuksköterska. 

 

Personliga egenskaper

Vår verksamhet präglas av högt tempo och snabba omställningar. Du behöver vara flexibel, ödmjuk och ha god samarbetsförmåga. Du är engagerad och vill utvecklas inom avancerad endoskopi. Du trivs med att arbeta i team och är lyhörd för patientens upplevelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v.
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2838
Kontakt
  • Christina Jerand, 08-12358922
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-05-07
Sista ansökningsdag 2024-05-21

Tillbaka till lediga jobb