Vi söker dig som ett genuint intresse för att arbeta med och förbättringar samt brinner för att skapa förutsättningar för en än bättre sjukvård för länets befolkning i framtiden genom verksamhetsutveckling, innovation och digitalisering. Genom ditt nuvarande och tidigare arbete har du gedigen erfarenhet av förändringsledning, ledarskap och relationskapande.

 

Vårt anställningserbjudande

Inom på Teknik, Utveckling, Fastighet och Försörjning är vi stolta över att kunna erbjuda en unik möjlighet att bli en del av vårt dedikerade team på Danderyd Sjukhus, där vi strävar efter driva innovation och förändring mot en hållbar framtid samt att upprätthålla högsta standard när det gäller försörjning och service

Som Sektionschef kommer du ingå i ledningsgruppen för TUFF tillsammans med två andra Sektionschefer, och rapportera direkt till verksamhetsområdets direktör. Vi befinner oss i ett spännande skede där vi precis har genomgått en organisationsförändring där sektionen bildats. Som sektionschef får du möjlighet att bygga upp den nya verksamheten och skapa förutsättningar för verksamheten att bidra till att leverera vård av god kvalitet, inom givna ramar och att skapa en arbetsplats att längta till.

 

Arbetsbeskrivning

Dina främsta arbetsuppgifter är:

  • Nyckelperson i att utveckla och definiera verksamhetens uppdrag
  • Tillsammans med medarbetarna skapa förutsättningar för att driva utveckling, innovation och digitalisering som ska stödja såväl den interna verksamheten inom TUFF som sjukhusets övriga verksamheter
  • Driva processer och utveckling framåt genom att se möjligheter och nya lösningar
  • Närmsta chef över sju medarbetare samt egna uppdrag inom sektionen

 

Kvalifikationer

  • Civilingenjör, civilekonom eller motsvarande akademisk utbildning
  • Minst 5-10 års erfarenhet av arbete med utveckling, förändringsledning och program/projektledning varav minst fem år inom hälso- och sjukvård
  • Flerårig erfarenhet av att arbeta med ledningsgrupper på högsta nivå
  • Minst två års erfarenhet som chef inom hälso- och sjukvård

 

Personliga egenskaper

Vi värdesätter starka ledaregenskaper, inklusive förmåga att leda sig själv och samverka med andra. För att axla rollen behöver du var driven, utvecklingsinriktad och kommunikativ med god social förmåga. Du har fokus på patient- och medarbetarnytta samt arbetar för en inkluderande och utvecklande arbetsplats. Personliga egenskaper väger mycket tungt i denna rekrytering.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

På Danderyds sjukhus har vi en gedigen chefsrekryteringsprocess, med olika steg och tester. Den första intervjun sker med rekryterande chef och HR-partner. Om du går vidare i processen får du genomföra en personlighetstest och ett logiskt analytiskt test. Återkoppling från testerna genomförs i samband med att du träffar vår chefsrekryteringsgrupp på en djupintervju. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser med syfte att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående, enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2835
Kontakt
  • Emma Ekerdal Loven, 072-5956524
Facklig företrädare
  • Sveriges Ingenjörer, 08-12358685
Publicerat 2024-04-30
Sista ansökningsdag 2024-05-21

Tillbaka till lediga jobb