Vi söker nu en engagerad Sektionschef inom Teknik och Infrastruktur som är redo at ta sig an utmaningen att leda vår nya sektion inom Teknik, Utveckling, Fastighet och Försörjning. Som sektionschef erbjuds du en nyckelroll i vårt arbete med att stödja våra verksamheter med teknik med hög precision samt en hållbar fastighets- och teknikutveckling. Välkommen med din ansökan!

 

Vårt anställningserbjudande

Inom verksamhetsområde Teknik, Utveckling, Fastighet och Försörjning (TUFF) strävar vi ständigt efter att upprätthålla högsta standard när det gäller hållbara tekniska lösningar och hållbar teknik- och fastighetsutveckling. Vi arbetar även med ständig förbättring av vår försörjning och service. Vi befinner oss i ett spännande skede där vi precis har genomgått en organisationsförändring där sektionen bildats.

Som sektionschef är du en nyckelperson i vår verksamhet och får möjlighet att vara med från början och forma den nya strukturen för vårt arbete. Du kommer implementera nya arbetsmetoder inom sektionen Teknik och Infrastruktur samt skapa förutsättningar för att bidra till att leverera vård av god kvalitet, inom givna ramar och att skapa en arbetsplats att längta till.

Du ingår i ledningsgruppen för TUFF tillsammans med två andra sektionschefer och rapporterar direkt till verksamhetsområdets direktör.

 

Arbetsbeskrivning

Dina främsta arbetsuppgifter är:

  • Ledning och chefskap för den nya sektionen samt arbete med sjukhusets styrkort gällande budget, uppföljning, prognoser och utveckling av verksamhetens tjänster
  • Leda och driva förändring med fokus på att utveckla den interna verksamheten och stödja sjukhusets utveckling inom dina ansvarsområden
  • Närmsta chef över tre enhetschefer inom Medicinteknik, Informationsteknik och Infrastruktur samt två avtalscontrollers.

 

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning såsom civilingenjör, civilekonom, medicinteknisk ingenjör alternativt relevant arbetslivserfarenhet
  • Flerårig arbetslivserfarenhet av ledning inom teknik och/eller fastighetsområdet, digitalisering eller teknikutveckling
  • Flerårig erfarenhet av att arbeta inom offentlig sektorn och arbete av chef inom hälso- och sjukvård
  • Erfarenhet av att arbeta med ledningsgrupper på högsta nivå

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap, tänker nytt och har förmåga att organisera, leda och driva förändringsarbete. Genom ett coachande, lyhört ledarskap inspirerar du medarbetarna. Du är en prestigelös lagspelare med god samarbetsförmåga och gott bemötande. Att ta ansvar, sätta sig in i nya situationer och ha ett helhetsperspektiv faller sig naturligt för dig. Du skapar goda relationer och är lojal mot fattade beslut.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

På Danderyds sjukhus har vi en gedigen chefsrekryteringsprocess, med olika steg och tester. Den första intervjun sker med rekryterande chef och HR-partner. Om du går vidare i processen får du genomföra en personlighetstest och ett logiskt analytiskt test. Återkoppling från testerna genomförs i samband med att du träffar vår chefsrekryteringsgrupp på en djupintervju. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser med syfte att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående, enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2833
Kontakt
  • Emma Ekerdal Loven, 072-5956524
Facklig företrädare
  • Sveriges Ingenjörer, 08-12358685
Publicerat 2024-04-30
Sista ansökningsdag 2024-05-21

Tillbaka till lediga jobb