S:t Eriks Ögonsjukhus AB, Anestesi- och operationsklinik

Är du anestesisjuksköterska, intresserad av ögonsjukvård och trivs med att arbeta med barn? Välkommen med din ansökan till vårt anestesiteam.

Om oss

På operationsavdelningen bedriver vi högspecialiserad ögonsjukvård och genomför ungefär 10 000 ögonoperationer varje år varav 3 000 i narkos. Vi har i dagsläget nio operationssalar där vi utför operationer inom gråstarr, näthinna, plastik, onkologi och skelning samt genomför hornhinnetransplantationer. Vi utför allt inom ögonsjukvård och arbetar med den senaste tekniken.

Vi vårdar patienter i alla åldrar från ett år och uppåt. Det viktigaste för oss är patienten, att hålla högsta patientsäkerhet och kvalitet samt att arbeta för verksamhetens utveckling.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter och lärande tillsammans med kollegor med hög kompetens och ögat i fokus. Vi arbetar för att ge bästa vård och bemötande till våra patienter. Du blir en del av ett arbetslag på cirka 40 personer.

Om tjänsten

Som anestesisjuksköterska är du en viktig del av teamet runt patienten. I dina arbetsuppgifter ingår arbete på operationssal samt även utvecklingsarbete, beredskap och uppvak. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med många olika patientgrupper, både barn och vuxna, på ett mindre sjukhus med akut och planerad verksamhet.

Tillsammans med dina kollegor ingår du i ett team med 15 medarbetare bestående av anestesisjuksköterskor, undersköterskor och anestesiologer. Hos oss får du en individuellt anpassad introduktion och vi uppmuntrar kompetensutveckling.

Vi erbjuder flextid och friskvård som förmån för att främja god hälsa hos våra medarbetare.

Kvalifikationer

Du är specialistsjuksköterska inom anestesisjukvård och har minst två års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av arbete med barn, barnanestesi eller ögonsjukvård är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och gillar att arbeta i team. Du är trygg i din yrkesroll och har ett professionellt bemötande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor

Tillsvidareanställning på heltid men även deltid kan vara aktuellt efter överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Du arbetar dagtid måndag till fredag med viss beredskapstjänstgöring kvällar och helger.

Vi gör registerkontroll före anställning av denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2825
Kontakt
  • Lars Löfström, 08-12323393
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, -
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-07-02

Tillbaka till lediga jobb