Folktandvården Stockholm

Vi på Folktandvården Stockholm arbetar, forskar och tänker på regionens munhälsa. Hos oss får du möjlighet att ta stora steg i din personliga utveckling. När du utvecklas till det bättre så gör även stockholmarnas folkhälsa det. Vi kallar det tandvård med ett gott syfte.

Är du specialist i Endodonti och vill bli en del av oss i Folktandvården Stockholm? Vi söker en ny kollega till Eastmaninstitutet.

Eastmaninstitutet är Folktandvårdens specialistklinik i Stockholm och är beläget vid Vasaparken centralt i stan. Hos oss har vi nio avdelningar, 61 behandlingsrum och vi är cirka 250 anställda. Eastmaninstitutet är ett nav i kunskapsöverföringen inom både specialist-och allmäntandvård i och med att samtliga specialiteter samlas i ett och samma hus och är remissinstans för hela region Stockholm. Hos oss finns det möjlighet till forskning inom organisationen.

Uppdraget
Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med stora möjligheter till att vara med och påverka ditt jobb. I din nya roll kommer du också kunna vara med och driva verksamhetens utveckling framåt. Arbetsuppgifterna består av att ta emot specialistremisser inom Endodonti både från Folktandvården och från privata tandvårdsaktörer. Du kommer även att delta i multifaktoriella ronder samt stötta i handledning. Kliniken bedriver utbildning för ST-tandläkare, nisch och meriteringstandläkare. Dessutom bidrar vi till att vidareutveckla våra kollegor inom allmäntandvården.

På Endodontiklinken arbetar ett positivt gäng på 20 personer, som ställer upp för varandra i vått och torrt. Vi har som mål att en ha en hållbar och trivsam arbetsmiljö. På kliniken finns kollegor som är mycket engagerade och motiverade till att ta hand om alla våra patienter som ofta har ett utmanande tandvårdsproblem. Vi har fokus på hög kvalité och en mycket god service. Inom Endodontikliniken arbetar idag sex specialister, tre ST-tandläkare och åtta tandsköterskor.

Din bakgrund
Vi söker dig som är specialisttandläkare inom Endodonti och du har minst fem års erfarenhet. Du vill utveckla dig själv och även hjälpa andra att utvecklas. Du har en hög empatisk förmåga och vilja att stödja och vägleda vid konsultationer från dina kollegor och adepter. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan då tillsättas innan sista ansökningsdag. Tack på förhand för att du bifogar intyg på din specialistexamen. Välkommen med din ansökan senast den 26 maj-2024. Har du arbetat hos oss förut kommer vi ta referenser från din tidigare klinikchef. 

Vill du veta mer?
Kontakta gärna Madeleine Örnehed, arbetsledare, tel. 070-001 17 15 eller Hanna Nörgaard, HR/rekrytering, tel.072-594 91 51

Som medarbetare hos Folktandvården Stockholm är du en av våra viktigaste resurser. Vi strävar efter en kultur som bygger på ett tillitsbaserat ledarskap och ett starkt medarbetarskap. Hos oss ska du våga att tycka annorlunda och ha goda möjligheter till vidareutveckling och du ska framförallt må bra!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2823
Facklig företrädare
  • Jörgen Karlsson, TT, 08-12315232
Publicerat 2024-05-03
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb